Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...
Vloženo

Zdravim mam v planu vymenit stavajici dance za bolero,ktere mam uz koupene.mam roomstra r.v. 2009 maxik,climatronik,podvolantový modul...aby mi vse fungovalo musim vymenit prevodnik....tak se chci zeptat jestli nevite o nekom z Prostejova,kdo by mito zvladl vymenit a nakodovat...delal to pry Vasa,ale nemam na neho kontakt a jestli to jeste dela.

• o 2 týdny později...
Vloženo

Zdravím vie mi niekto poradiť či pôjde Bolero zo Sup2 pred FL do Roomstra 2007 pred FL

Či je potrebná redukcia od škodovky, mám tam iba ISO konektory ale našiel som aj iné redukcie z ISO na Fakra

• o 3 týdny později...
Vloženo (editace)

Ted jsem zjistil,že převodník nepotřebuji. Potřebuji nový Gateway který zajistí aby se nevybíjela baterka. Na co vše je dobrý a kde ho ve Fabii2 najdu? Vyměním ho sám a dám ho jen nakodovat.

Editováno: , autor: oleko
Vloženo

nejsem úplně znalý problematiky, ale myslím že právě ten převodník bude gateway, tedy že bude umět převádět CAN signál nižší verze na vyšší ... ale třeba se taky mýlím a rád se přiučím :kol-32:

Vloženo (editace)

suri.: Že Bolero nezobrazuje venkovní teplotu, asi moc nevadí, ale že nezobrazuje čas, je k smíchu (když černobílé rádio v OII ukazuje obojí). Každopádně bych to taky uvítal, spolujezdce to zajímá...

Editováno: , autor: wizaard
Vloženo

Dnes jsem namontoval do 2 Fabie předfaceliftem autorádio Bolero a nefunguje mi vypnutí rádia přes klíčky. Potom se ještě neukazují couvací sensory a nejde se mi nějak spárovat s bluetooth. Myslíte, že ten převodník vše vyřeší? Moc děkuji za rady.

Vloženo (editace)

Potřebuji poradit jaký převodník. Díky!  Tak už jsem ho našel. Je to tento. 5J0035751 a jak ho zapojím?

Editováno: , autor: oleko

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...