Malta Vloženo 22. Březen 2016 Sdílet Vloženo 22. Březen 2016 totéž se řešilo tu, http://forum.skodahome.cz/topic/90634-swing/page-5#entry2138687 sice se Swingem, ale příčina je stejná ... mižší verze CANu u předFL, takže buď gateway, nebo relátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keso8 Vloženo 19. Květen 2016 Sdílet Vloženo 19. Květen 2016 Chlapi jak sa dostanem do BOOT MENU v Boleru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TonnyO2 Vloženo 6. Červen 2016 Sdílet Vloženo 6. Červen 2016 Zdravim mam v planu vymenit stavajici dance za bolero,ktere mam uz koupene.mam roomstra r.v. 2009 maxik,climatronik,podvolantový modul...aby mi vse fungovalo musim vymenit prevodnik....tak se chci zeptat jestli nevite o nekom z Prostejova,kdo by mito zvladl vymenit a nakodovat...delal to pry Vasa,ale nemam na neho kontakt a jestli to jeste dela. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zero_level Vloženo 19. Červen 2016 Sdílet Vloženo 19. Červen 2016 Zdravím vie mi niekto poradiť či pôjde Bolero zo Sup2 pred FL do Roomstra 2007 pred FL Či je potrebná redukcia od škodovky, mám tam iba ISO konektory ale našiel som aj iné redukcie z ISO na Fakra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 8. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 8. Červenec 2016 Zdravim, chci radio s usb nebo na karty. Koukám po Boleru. Je toto autorádio hodně kradené? Auto parkuju na sidlišti tak se toho trochu bojim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 10. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2016 Bude mě fungovat Bolero ve Fabii 2 r.v.2010 předfacelift. Nechce se mi kupovat převodník za 1500,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 11. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2016 (editace) Ted jsem zjistil,že převodník nepotřebuji. Potřebuji nový Gateway který zajistí aby se nevybíjela baterka. Na co vše je dobrý a kde ho ve Fabii2 najdu? Vyměním ho sám a dám ho jen nakodovat. Editováno: 11. Červenec 2016, autor: oleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 nejsem úplně znalý problematiky, ale myslím že právě ten převodník bude gateway, tedy že bude umět převádět CAN signál nižší verze na vyšší ... ale třeba se taky mýlím a rád se přiučím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Tak už vím kde ho hledat v autě a na co je, ale jaký na Fabii 2.předfacelift 2010 mi nikdo asi neřekne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Warcraft Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Nevíte o někom kdo by pomohl s instalací a zprovoznění Bolera v OII poblíž Hlinska na Chrudimsku? Díky za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 12. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2016 Bolero neumi zobrazovat venkovni teplotu že? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 nie , a k čomu to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizaard Vloženo 13. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2016 (editace) suri.: Že Bolero nezobrazuje venkovní teplotu, asi moc nevadí, ale že nezobrazuje čas, je k smíchu (když černobílé rádio v OII ukazuje obojí). Každopádně bych to taky uvítal, spolujezdce to zajímá... Editováno: 14. Červenec 2016, autor: wizaard Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 15. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2016 Dnes jsem namontoval do 2 Fabie předfaceliftem autorádio Bolero a nefunguje mi vypnutí rádia přes klíčky. Potom se ještě neukazují couvací sensory a nejde se mi nějak spárovat s bluetooth. Myslíte, že ten převodník vše vyřeší? Moc děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 klíček ano... jak to myslíš s tím bluetooth? ty máš v autě origo hf sadu? couvací senzory nikdy nepůjdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 A nevíš jaký převodník sehnat aby mi fungovali ty klíčky a proč nepůjdou ty senzory? ? Hf sadu nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 16. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2016 tak proč píšeš že se ti nejde spárovat s telefonem když nemáš hf sadu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 Myslel jsem,že to rádio má bluetooth a hf nepotřebuji.Potřebuji poradit nejdřív s tím převodníkem aby mi fungovalo a potom se podívám po hf sadě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 jedine radio co ma v sebe HF sadu su podla mna tie posledne Amundseny+ , to by bolo asi lepsie riesenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oleko Vloženo 17. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2016 (editace) Potřebuji poradit jaký převodník. Díky! Tak už jsem ho našel. Je to tento. 5J0035751 a jak ho zapojím? Editováno: 22. Červenec 2016, autor: oleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.