Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 'ex Bobík' : zkus mi je prosím najit a dát to sem.Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 20. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 (editace) je to v teme Superb 2... http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=57597 Editováno: 20. Únor 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Děkuju moc za link Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Myslím že to bude mít uspěch-takové combi tady chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Ta třetí varianta (fotka) se mi moc líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peete Vloženo 20. Únor 2009 Sdílet Vloženo 20. Únor 2009 Paráda mně se to moc líbí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 21. Únor 2009 Sdílet Vloženo 21. Únor 2009 Dalsia evolucia, tentoraz ovela blizsie realite pěkný kola co? Jsem jim pujčoval z mojí OIIjky dneska jsem jel SII, 4x4 3.6tkou a pánové, to je žihadlo.. fakt hustý.. na SII combi se moc těším, už na něj šetřím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 23. Únor 2009 Sdílet Vloženo 23. Únor 2009 skica nějakýho designéra, dle mě totál mimo ale pro me dost pekna :-( skoda ze to tak nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 1. Březen 2009 Sdílet Vloženo 1. Březen 2009 Tak to je parádní, páč současnej systém otvírání kufru je silně nedomyšlenej. To otvírací tlačítko v zadních dveřích na sebe táhne bordl snad nejvíc z celýho auta, když je mokro, tak není možný se do kufru dostat aniž by si člověk zasral minimálně jeden prstík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gigi Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Škoda superb kombi možná podoba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Mooc hezky to vypadá! sice jsem pořádně neviděl zadeček ale myslím že bude mít uspěch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 Tydle světla tam nebudou, dej tam světla z Mercedesu a pak je to skoro ono Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 , líbí se mi, jak tady pořád někteří věří těmhle kidům co byly dneska třeba na AR apod. Vždyť už tady přibližná podoba byla. Hlavně mě pobavila na AR ta věta, že to vzniklo na základě informací co měli grafici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 13. Březen 2009 Sdílet Vloženo 13. Březen 2009 někdy jsou t fak trotli mno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 14. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2009 (editace) Škoda superb kombi možná podoba! nemozna podoba BTW:mam pocit, ze presne to tu uz raz bolo, ale z ineho zdroja a v ciernej Editováno: 14. Březen 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A čo tak Superb Combi Scout? 4x4 bude určite, len to toška oplastovať a zdvihnúť viac od zeme. Myslíte, že na tom v Skode pracujú??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 To se mě nezdá protože by musela být limuzína SuperB v provedení Scout což neni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Octavia je Scout len Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 No jo člověče...to je taky pravda-to mě nenapadlo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Audi A6 je v allroadu take jen combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 no jasný, hlavně nechte to téma schovaný v Superb II ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 (editace) sak to len spojte..a je to :)a hlavne nechajte sem kde su setky nove modely cize NOVINKY Editováno: 15. Březen 2009, autor: CorradoVR6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Audi A6 je v allroadu take jen combi Audi A6 ale není vlajková loď.Vlajkové lodě se takhle nehýzdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 15. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 A čo tak Superb Combi Scout? 4x4 bude určite, len to toška oplastovať a zdvihnúť viac od zeme. Myslíte, že na tom v Skode pracujú??? Jasne ze bude - podla vsetkeho na jar dalsieho roku. Combi uz tuto jesen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidSK Vloženo 24. Březen 2009 Sdílet Vloženo 24. Březen 2009 Audi A6 ale není vlajková loď.Vlajkové lodě se takhle nehýzdí Nič proti vkusu, každý máme iný ale Audi vlajková loď nieje combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.