Červenec 3, 200916 r cjoctavian: kdyby jim ekologisti povolili poradnej polygon, nemuseli by jezdit jinam. navic, ti ridici i tak jezdi vyrazne bezpecneji nez velka vetsina ostatnich polovodicu
Červenec 3, 200916 r V okoli Sindelfingenu beha vzdy kopec len velmi mierne maskovanych Mercedesov a nikto s tym nerobi take caviky ako Skoda. Dokonca sa kludne zastavuju na parkoviskach a nikde neutekaju ked si ich clovek zacne fotit.
Červenec 3, 200916 r jak muze mercedes běhat kdyz ma kola? jinak me nepripadne ze by skoda delal az moc caviky, to spis novinari hned cpou kazdou rozmazanou fotku do novin :-)
Červenec 3, 200916 r Autor Tohle jsem zase vyfotil já a na benzince jsem viděl aj druhýho v černé stastie
Červenec 3, 200916 r jak muze mercedes běhat kdyz ma kola? jinak me nepripadne ze by skoda delal az moc caviky, to spis novinari hned cpou kazdou rozmazanou fotku do novin :-) Chcel som tym len povedat, ze spravanie testovacich vodicov Mercedesu je niekde uplne inde ako tych od Skody. Ale v poslednej dobe mam pocit, ze to je narodna vlastnost a oproti cechom a slovakom su ostatny vodici uplny barankovia
Červenec 5, 200916 r Autor prizmur oci a pozri na A6 allroad Snad to bude pekne - ved aj Yeti sa vydaril Upraveno Červenec 5, 200916 r od Cjoctavian
Červenec 5, 200916 r focene na stejne miste jak se nam je podarilo natocit, asi si tam zajdu na par hodin zaparkovat s poradnym fotakem, ale moje auto uz znaji po te co jsme je par km nahaneli
Červenec 24, 200916 r Podívejte se na Škodu Superb Combi v plné parádě Teda nevím, to má kufr naloženej na max., nebo takhle vypadá normálně ?
Červenec 24, 200916 r Asi určitě to bude naložené, ale ne úplně Nejlepší je potkat SC v šeru, to se mi poštěstilo v docela slušným deštíku před cca 18 dny, nebýt těch specifických C na světlech, tak bych opravdu viděl přes ty kapky vody OIIf, bohužel jsem za těch 5 sekund nestihnul fotit, protože zmizel za další OII.
Červenec 24, 200916 r Podívejte se na Škodu Superb Combi v plné paráděTeda nevím, to má kufr naloženej na max., nebo takhle vypadá normálně ? V plny parade uz tu byla davno.. krom ty anteny..
Červenec 25, 200916 r Autor alebo aj TU Ta antena sa dala cakat. To s tou antenou u sedanu je od designerov trapna vyhovorka - ze sa im to takto pacilo Upraveno Červenec 25, 200916 r od Cjoctavian
Červenec 29, 200916 r Dobrý no, koukl jsem se na fotku v originální velikosti a maskování je tam dost patrné tak jsem ho ve photoshopu odstranil a výdledná podoba je zde: http://skodaoctavia.cz/skoda-superb-combi-spy-foto Cjoctavian: se hodně podobal realitě. Upraveno Červenec 29, 200916 r od zabiak
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.