Luke_TDI Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Dneska doslo mailem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tohle jsem zase vyfotil já a na benzince jsem viděl aj druhýho v černé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 cjoctavian: kdyby jim ekologisti povolili poradnej polygon, nemuseli by jezdit jinam. navic, ti ridici i tak jezdi vyrazne bezpecneji nez velka vetsina ostatnich polovodicu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 V okoli Sindelfingenu beha vzdy kopec len velmi mierne maskovanych Mercedesov a nikto s tym nerobi take caviky ako Skoda. Dokonca sa kludne zastavuju na parkoviskach a nikde neutekaju ked si ich clovek zacne fotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jak muze mercedes běhat kdyz ma kola? jinak me nepripadne ze by skoda delal az moc caviky, to spis novinari hned cpou kazdou rozmazanou fotku do novin :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 Tohle jsem zase vyfotil já a na benzince jsem viděl aj druhýho v černé stastie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sranki Vloženo 3. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 3. Červenec 2009 jak muze mercedes běhat kdyz ma kola? jinak me nepripadne ze by skoda delal az moc caviky, to spis novinari hned cpou kazdou rozmazanou fotku do novin :-) Chcel som tym len povedat, ze spravanie testovacich vodicov Mercedesu je niekde uplne inde ako tych od Skody. Ale v poslednej dobe mam pocit, ze to je narodna vlastnost a oproti cechom a slovakom su ostatny vodici uplny barankovia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 1, 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 trosku filtracie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Jsem zvědav, jak to bude vypadat "oskautované"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 (editace) prizmur oci a pozri na A6 allroad Snad to bude pekne - ved aj Yeti sa vydaril Editováno: 5. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 focene na stejne miste jak se nam je podarilo natocit, asi si tam zajdu na par hodin zaparkovat s poradnym fotakem, ale moje auto uz znaji po te co jsme je par km nahaneli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 5. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 tak ber X6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 max. X5, pac X6 neni a nelibi se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2009 Rozhodně to bude zajimavé auto a myslim si že se bude dobře prodávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor X Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Podívejte se na Škodu Superb Combi v plné parádě Teda nevím, to má kufr naloženej na max., nebo takhle vypadá normálně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNN Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Asi určitě to bude naložené, ale ne úplně Nejlepší je potkat SC v šeru, to se mi poštěstilo v docela slušným deštíku před cca 18 dny, nebýt těch specifických C na světlech, tak bych opravdu viděl přes ty kapky vody OIIf, bohužel jsem za těch 5 sekund nestihnul fotit, protože zmizel za další OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 24. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2009 Podívejte se na Škodu Superb Combi v plné paráděTeda nevím, to má kufr naloženej na max., nebo takhle vypadá normálně ? V plny parade uz tu byla davno.. krom ty anteny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Červenec 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. Červenec 2009 (editace) alebo aj TU Ta antena sa dala cakat. To s tou antenou u sedanu je od designerov trapna vyhovorka - ze sa im to takto pacilo Editováno: 25. Červenec 2009, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 Další fotky Superb Combi: Superb Combi spy foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 28. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 28. Červenec 2009 ...prej bez maskování... někdo je asi slepý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom336 Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Já furt nechápu co je to za modu aby byl vidět výfuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Asi sem slepý. Co je tam zamaskováno já to nepoznám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Václav Š. Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 Přece zadní světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 29. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2009 (editace) Dobrý no, koukl jsem se na fotku v originální velikosti a maskování je tam dost patrné tak jsem ho ve photoshopu odstranil a výdledná podoba je zde: http://skodaoctavia.cz/skoda-superb-combi-spy-foto Cjoctavian: se hodně podobal realitě. Editováno: 29. Červenec 2009, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.