adller Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Zdravím všechny odborníky TDI..... Opět mám takovej špek. Volal jsem do Škody "Porsche Brno" Co pak stojí snímač teploty paliva na motor AGR r.v99 m.ř00 odpověd pane váš motr nemá snímač teploty paliva... Zdálo se mě že spotřeba šla nahoru proto jsem se na tohle zaměřil. Pak mě to nedalo a šel jsem za kamarádem na VAG... VAG napsal .... (17571-snimac teploty paliva (g81)- preruseni / zkrat na plus p1163 - 35-10 ---Sporadická) Opravdu jsem zvědavej na vaše odpovědi předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 (editace) Ten snímač je v čerpadle. Editováno: 12. Prosinec 2008, autor: Indi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 doufám že to neznamená nové čerpadlo???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Výměna za 20min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 a co to bude stát cac....?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Cca i s prací. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 no jasně pořád mě nenapínej vánoce na krku ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 12. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 Pokud si to pamatuji správně, tak snímač cca 600-700 a těsnění cca 100,- A jak jsou ty vánoce tak 500,- za práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 12. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2008 škoda že nejseš z Brna hned bych ti ten kševtík přihrál jinak dík za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Abych uzavřel tuhle kapitolu,snímač mě vyměnili ve firmě http://www.autozm.cz/ s cenou se Indi moc nemýlil,stálo to něco málo přes 1000kč.Prozatím se spotřeba drží od dva litry méně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarlosTDi Vloženo 17. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ty jo super, dík za odkaz. V Brně sem něco takového postrádal a jakou jsi měl spotřebu před a po že ti to kleslo o dva litry ??? nebylo to třeba jen chladnějším počasím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adller Vloženo 17. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2008 Ty jo super, dík za odkaz. V Brně sem něco takového postrádal a jakou jsi měl spotřebu před a po že ti to kleslo o dva litry ??? nebylo to třeba jen chladnějším počasím? Teď jsem jezdil za 7,2 a přes léto 6,8 zatím ještě nemám dost najeto po opravě prozatím 5,2 popřípadě ještě upřesním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 caute mam problem vag mi pise tuto chybu: (17571-snimac teploty paliva (g81)- preruseni / zkrat na plus p1163 - 35-10 ---Sporadická), začlo to dělat po 8-hodinovém stání na dešti, nevím jestlli to je náhoda..... nebo to nejak souvisí. Ale najednou mi taky přestal fungovat budík rychlosti, a rucicka palivomeru si dělá co chce( když jedu do zatačky). Dale motor zacal strasně skubat na dvojku v nizkych otačkách. ještě včera nebyl vůbec žádný problem.. Muze to dělat vsechno ten snimac? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 ručička palivoměru souvisí s tachometrem, odešel ti snímač rychlosti nebo někde chyba v kabeláži... máš tam dvě závady, snímač rychlosti a snímač teploty paliva.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 (editace) a to skubani motoru souvisi s stim snimacem teploty paliva? Editováno: 22. Červenec 2011, autor: klimji1989 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 kde najdu ten snimač rychlosti? vim že je nekde na převodovce, ale kde presne, popř. nejake foto by se hodilo, kdyby ste byl nekdo hodný... jiank vsechny kabely sem prochazel a nikde nic upadle, rozpojene neni. tak sem z toho jelen, a aby za jednu noc odesli dva snimace, to je kurva divne v cem je zakopany pes. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Možná si pochutnávala nějaká kuna na kabeláži.Zkontroluj kabelové svazky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 kable sem prochazel a vizualne nikde nic poskozene neni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acek Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 Oni to uměj naprosto neviditelně.Takhle mi přehryzly hadičku od turba do rána a zjistil jsem to až za jízdy když jsem chtěl přidat spadlo to nouzáku a já půl dne lítal s nouťasem a hledal závadu a mazal opakující se chybu.Po rozhodnutí že vyndám turbo jsem narazil na hadičku která na první pohled byla OK ale po zatáhnutí za ní byla vejpůl asi tak. Tak pořádně koukej pokud to bylo přes noc tak to bude někde nahlodaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 22. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2011 presne tak pres noc mi defakto odeslydve cidla, aspon to tak vypada, mrknu na to o vikendu, ted to musim nejak prezit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klimji1989 Vloženo 25. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2011 tak sem ty kabely prolezl, rozpojil zapojil, nic. takze to pujde do servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hotty Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 V Friday, July 22, 2011 at 12:24, klimji1989 napsal: caute mam problem vag mi pise tuto chybu: (17571-snimac teploty paliva (g81)- preruseni / zkrat na plus p1163 - 35-10 ---Sporadická), začlo to dělat po 8-hodinovém stání na dešti, nevím jestlli to je náhoda..... nebo to nejak souvisí. Ale najednou mi taky přestal fungovat budík rychlosti, a rucicka palivomeru si dělá co chce( když jedu do zatačky). Dale motor zacal strasně skubat na dvojku v nizkych otačkách. ještě včera nebyl vůbec žádný problem.. Muze to dělat vsechno ten snimac? Ahoj mam ten samy problem jak jsi ho vyresil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.