Říjen 27, 20222 r V 19. 7. 2006 na 20:05, borivojk napsal: Tak je po problému. Po vyčištění váhy vzduchu mi otáčky padaj tak jak mají. Zřejmě to jedno čidlo, který bylo zasviněný, dávalo řídící jednotce zkreslený údaje a tam byl asi ten problém. Nemám to ověřený, protože jsem najel málo km, ale na úseku, kterej jezdím obden, mi to vzalo i míň benzinu. Hmm ten problém mám taky .musím vyzkoušet taký
Listopad 1, 20222 r V 14. 5. 2006 na 8:28, Dragonetti napsal: Když mi moje Octa delala tohle, tak jsem mel prasklou napinaci kladku a kdyz jsem tam mel neutral, tak mi i zhasinal motor. Podivej se na klinak, jestli neni volny. TO jáko při nastartování nebo když jste jel a na křižovatce vám auto zhasinal
Listopad 1, 20222 r V 5. 1. 2008 na 16:50, Miki RS napsal: No ona ta řídící jednotka je po tom dlouhém vypnutí baterie asi 50 km v základním nastavení a učí se, takže může být tech cca 50 km trochu větší spotřeba a trošku problém s těmi otáčkami. Takže i další den jízdy ho sem tam ještě pořádně protáhněte a po dojetí ho nechte aspoň 2 min běžet naprázdno ať si pořádně zapamatuje ty volnoběžné otáčky. Po 50 až 100 km by měli všechny problémy ustat pokud je jinak motor v pořádku Zdravým mám taky problém váha vzduchu je vyměněna i škrtící klapka ale otáčky pořád kolísají ráno když nastartují volnoběh ani nedrzi6a spadne až po druhé se to zpamatuje ale otáčky pořád kolísají
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.