mcz Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 zdravím, mam Skoda OII combi pri rozjezdu nad 20Km/hod se zamknou všechny dveře to byl pochopil ale pri zastavení se odemknou jen predni a zbytek je zamkly (kuft si nejsem jisty) ale ty zadní se vzdycky zamknou a musím rucne odblokovat tlacitkem coje u rucni brzdy. Nevíte nekdo jak tento bezpectností prvek zrusit nejspise to je nejaka detska pojistka nebo nevim. diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 odkodovat Vagem - dlouhé kodování... myslím že od MRO7 už to jde na maxidotu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Všechny dveře jdou otevřít dojím zatažením za kliku, nebo vytažením klíčku za spínačky či tlačítkem na středovém tunelu. Tak to mám já . Jinak mi to kódovali v servisu jestě před předáním nového auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Zapoměl jsem napsat "za vnitřní kliku" tak se omlouvám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 Všechny dveře jdou otevřít dojím zatažením za kliku, nebo vytažením klíčku za spínačky či tlačítkem na středovém tunelu. Tak to mám já . Jinak mi to kódovali v servisu jestě před předáním nového auta. přiklad jedu a vidím nekoho znameho aže ho vezmu zastavim a jeto zamklé...vypinam motor nehodlam protože budu pokracovat a otevirat dvere taky nebudu protože nikam nepotrebuji jen sem zastavil znamému který potrebuje nastoupit a nemuze dokud nezmacku tlacitko to mi prijde celkem na nic, malé deti nemame ze by vypadavali z auta za jizdy a prinejhorsím bych sito zamkl uz rucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 13. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 odkodovat Vagem - dlouhé kodování... myslím že od MRO7 už to jde na maxidotu.. mam r.v. 2005/09 a v maxidotu jsem to nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 13. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2008 to umí na maxíku až novější modelový roky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 však jsem psal až od MRO7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mcz Vloženo 14. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 ok diky za info a ještě jen tak nevite co zato budou asi chtít ve skodovce zatu odblokaci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 14. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2008 jsou to 2 minuty na diagnostice..... víc jak 30kč bych jim nedal.. nebo někdo tady z fora blízko tebe kdo má VAG... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr07 Vloženo 15. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2008 V maxidotu je to v komfortním nastavení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 Ahojte da sa nejako nakodovat uzamknutie auta pocas rozjazdu?Dakujem za odpovede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
E300 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 U mě to šlo, r.2004, normálně nastavili přes VAG ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MB19 Vloženo 20. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 20. Listopad 2015 A nepametas kde si to hladal vo VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 21. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 21. Listopad 2015 Myslim ze kodovani RJ komfortnich funkci, byte 0... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Dobrý den. Měl bych takový dotaz. Mám O II FL, k tomu mám dvoje klíče, úplně stejné, originály, ale pokud použiji první, tak se auto během jízdy nezamkne samo, ale pokud použiji klíče druhé, tak se auto po pár sekundách jízdy automaticky zamkne. Chci se zeptat, jestli je to normální. Je možné, že jedny jsou nakódováné na uzamykání během jízdy a druhé ne? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 Ano, nastav si to v maxidotu....Odesláno z mého Redmi Note 5A pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rubas Vloženo 16. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2018 To jaksi nejde. To už jsem zkoušel. V maxidotu tato možnost není. Možná by pomohlo tovární nastavení, ale do toho se mi moc nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simi222 Vloženo 27. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2018 Ahoj, klíče by na automatické odemykání/zamykání neměly mít vliv. Zkontroluj nastavení Maxidotu, posílám fotky jak to vypadá u mě. Mám také dva klíče, a vše funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.