Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim mam 1,8, jezdim většinou na lpg, ale přece jenom, když dojde, tak musim přepnout a tady přicházi problém.

Když jedu na benzin, a pak vylezu z auta od motoru cejtim něco jako spálenou gumu. A když to nastartuju studený běží to jakoby na 3 válce, a kdybych nesešláp plyn na zem, tak to při rozjezdu chcípne, když to je teplý, tak to je v pohodě akorát to občas ztrácí sílu a někdy to jakoby zacuká, někdy mě to i uplně nakoplo :aggressive: no a hlavně pak ten strašnej smrad spálený gumy. Na lpg to nic z toho nedělá, nesmrdí nic.

Jináč všechny filtry mám nový, čerpadlo má správnej tlak, klapka je nová, nikde žádná netěsnost. A benzinem to taky neni, dělalo to na jakejkoliv.

Nestalo se vám to někdy někomu ?

• Autor

Jo a je to 1997 a má najeto 245000

A jak dlouho Ti leží v nádrži ten benzin? Mám kámoše, co už přes rok nečerpal benál a vozí s sebou čtvrt nádrže, na benzin nejezdí, že prý to jede na pi.u a divně smrdí, ale jemu se nedivim, když ho tam má tak dlouho ...

• Autor
A jak dlouho Ti leží v nádrži ten benzin? Mám kámoše, co už přes rok nečerpal benál a vozí s sebou čtvrt nádrže, na benzin nejezdí, že prý to jede na pi.u a divně smrdí, ale jemu se nedivim, když ho tam má tak dlouho ...

Nene, ja na benzin startuju a někdy i jezdim, když dojde lpg, nikdy to tam dýl nezůstane... Ale napadla mě váha vzduchu, jelikož ji to přes sání už 2x koplo... ale to by dalo i na lpg... a navic mi dneska odešel alternator :feve:

Zeptej se rovnou karla.lpg, je většinou na foru fabia lpg, i když se to týká

spíše benzinu než plynu, mohl by něco vědět.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.