Publikováno Prosinec 13, 200816 r Zdravim mam 1,8, jezdim většinou na lpg, ale přece jenom, když dojde, tak musim přepnout a tady přicházi problém. Když jedu na benzin, a pak vylezu z auta od motoru cejtim něco jako spálenou gumu. A když to nastartuju studený běží to jakoby na 3 válce, a kdybych nesešláp plyn na zem, tak to při rozjezdu chcípne, když to je teplý, tak to je v pohodě akorát to občas ztrácí sílu a někdy to jakoby zacuká, někdy mě to i uplně nakoplo no a hlavně pak ten strašnej smrad spálený gumy. Na lpg to nic z toho nedělá, nesmrdí nic. Jináč všechny filtry mám nový, čerpadlo má správnej tlak, klapka je nová, nikde žádná netěsnost. A benzinem to taky neni, dělalo to na jakejkoliv. Nestalo se vám to někdy někomu ?
Prosinec 16, 200816 r A jak dlouho Ti leží v nádrži ten benzin? Mám kámoše, co už přes rok nečerpal benál a vozí s sebou čtvrt nádrže, na benzin nejezdí, že prý to jede na pi.u a divně smrdí, ale jemu se nedivim, když ho tam má tak dlouho ...
Prosinec 16, 200816 r Autor A jak dlouho Ti leží v nádrži ten benzin? Mám kámoše, co už přes rok nečerpal benál a vozí s sebou čtvrt nádrže, na benzin nejezdí, že prý to jede na pi.u a divně smrdí, ale jemu se nedivim, když ho tam má tak dlouho ... Nene, ja na benzin startuju a někdy i jezdim, když dojde lpg, nikdy to tam dýl nezůstane... Ale napadla mě váha vzduchu, jelikož ji to přes sání už 2x koplo... ale to by dalo i na lpg... a navic mi dneska odešel alternator
Prosinec 17, 200816 r Zeptej se rovnou karla.lpg, je většinou na foru fabia lpg, i když se to týká spíše benzinu než plynu, mohl by něco vědět.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.