Zuzi Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Ahoj tak jsem měl dneska cestu do Liberce tak jsme objel tři vrakoviště a do dalších dvou jsem volal a nikde žádného supa nemají. Na to je prý Liberec vesnice jedině Praha. Kde sháníte díly? Jezdíte do Prahy nebo je nějaký dobrý web o kterém nevím kde jsou díly z vraků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 Koukam na bazos denne a sleduju situaci supu a nahradnich dilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Díky za tip na Bazoš ;-) už jsem si objednal potřebné věci a dnes si pro ně jedu. Tak snad budou ostřikovače fungovat :-) Volám po vrakáčích jak blb a 5km od baráku stojí jeden superb na díly :-) takže super :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Kurde tak jsme se pustil do těch ostřiků a zjistil jsem že nemám na nádržce s kapalinou díru pro čerpadlo. Ten co to měl přede mnou tak tomu auto del tedy zabrat. Myslíte že by stačilo do nádobky vyvrtat dírku a trochou silikonu utěsnit? (kabel tam natežen je a ve světlech ostřiky jsou a hadici s moturkem jsme dnes koupil) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tak jsem to zapojil a se zapnutými světli zkoušel zad funguje čerpadlo a nic. Nevydává žádný zvuk ani se nic nehýbě. Dá se poznat zda funguje čerpadlo bez toho aby bylo připojené k nádobě s kapalinou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Jak si to tu ještě jednou pročítám tak čtu že bych měl mít i nastartováno? To jsem neměl. Je to třeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Klicek otoceny a zaple xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Hmm takže nic. To jsem měl ale neměl jsme nastartováno. Tak zítra zkusím proměřit zda je kabel vůbec živej a uvidí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tak jsem se v tom vrtal a stále nic. Stále si nejsem jist zda je chyba v čerpadle nebo v napájení. Tak jsem ke kabelu co vede k čerpadlu připojil 12V žárovku a vždy když jsem pustil ostřiky tak to 2x rychle problikne. Tudíž proud tam jde jenom si nejsem jist zda to není moc rychlé na to aby to stihlo ostříknout. Tak jsme to natočil. Co myslíte je to dostatečné? A je závada v čerpadle nebo mám hledat ještě někde jinde? Video: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Zkus to co zkousel honza s cuzikem u me, napoj motorek primo na baterku a zkus jestli funguje pokud to ostrikne tak je problem jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zuzi Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Tak jsem to odzkoušel a nic ani se nehnul. Tak jsem ho byl dnes vyměnit, zapojil jsem novej, roztahal hadičky a už to jede ;-) Dík za rady ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 1. Červen 2013 Sdílet Vloženo 1. Červen 2013 (editace) chlapci mne pekne vysuvaju ostreky ale z jedneho mi velmi slabo strieka voda druhy ok v com moze byt problem ? triska je cista dik Editováno: 1. Červen 2013, autor: Lukas1450 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 neporadi nikto ? + kde kupim tento medzi kus medzi ostrekovacom a chromovou krytkou ? v Etke nic nieje ... dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 skoro bych se nebál říct,že pokud to v ETce není tak to asi jen tak koupit neůjde.Buď nechat udělat a nebo koupit komplet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 vick len co komplet kupit ???? Trisku ? alebo krytku .. o to ide... to ze to nieje v Etke to je mi jasne ... ze sa neda objednat ale nikde nieje ani ziadna poznamka o tom a ani nic podobne ... ze napr: triska obsahuje drziak krytky alebo Krytka obsahuje Drziak na trisku... rozumies... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 a v servise ti neřeknou jestli to je součást krytky a nebo součást ostřiku?Já bych tipnul ostřik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 raději to vyhledej někde na šrot place a není boha abys to nesehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Vick u nas niesu ziadne Vrakoviska ... na nervy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Mám stejný problém, čerpadlo nové, zkoušel jsem vypojit hadičku a dávku dá, písty se povysunou ale oba jen trochu..ostřik žádný. Ale stejně jako ZUZI mám pocit, je cca vteřina, co to dá tlak, je málo. Co řídí délku signálu pro čepadlo? Nemůže TO být ten problém? Dalo by se čerpadlo připojit ke kabeláži k čerpadlu pro ostřik světel?? To, že by to dávalo dávku stejnou dobu pro světla i pro čelní okno by mi nevadilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 5. Únor 2014 Sdílet Vloženo 5. Únor 2014 Všechno jde určitě když se chce :-) Jinak vytahni trysky rozhybej je rukama profoukni je pořádně kompresorem z obou stran a uvidíš že budou zas okey :-) skus to jeste tohle a uvidis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 Honzo nebo muze mit stejny problem ja ja spatny typ cerpadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Giardino Vloženo 6. Únor 2014 Sdílet Vloženo 6. Únor 2014 rozhýbat jsem zkoušel.. a čerpadlo dávku dává. Ke kompresoru se jen tak nedostanu.. ale zkusím někde zaškemrat. Každopádně konektory vypadají aspoň podle fotky z předchozích příspěvků stejně, tak to zkusím z oken dát do toho od světel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Zdravim chlapi, mám taky problém s ostřiky. Byl špatný motorek, který jsem vyměnil za nový (Meyle). Po kompletní rozborce, kontrole hadic, promazání a profouknutí trysek kompresorem, trysky pouze vyjedou, ale neostřiknou. Říkal jsem si, že i nový motorem může být špatný. Dneska jsem dal další motorek prozměnu Febi a zase nic. Po napojení přímo na baterku ostřiky jedou, ale potřebují necelé tři sekundy na vyjetí a ostřiknutí. Při zapojení v autě je na motorku napětí pouze cca sekundu. Věděl by někdo poradit? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 9. Duben 2014 Sdílet Vloženo 9. Duben 2014 Ano spatne motorky se dpatnym el nastavenim. Taky sem kdysi koupil meyle avten samy problem. Musis koupit primo original dle etky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Když je na svorkovnici na motorku napětí pouze cca sekundu a pak se ztratí,tak motorek přeci nebude tlačit delší dobu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.