bazycek Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 no elekrikar nejsem airman ti to vysvetli lepe, strucne receno ty motorky jsou napicu. je treba koupit skodovacky origo ten je nastaven presne aby jel ja koupil z bazose z audiny dle cisla a funguju uz pres rok, ale taky sem se s tim sral kurva dlouho- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Neorigo motorky sou pofiderne vyrobené asi ... Popřipadě jsou jinak dimenzované na jinou delší dobu napájení proto ti to neostříkne, ale při delší době ano. Chce to origo,protože doba napajeni na motorek se asi nastavit nedá. Abych to zjednodusene vysvetlil motorek ma treba mensi otáčky nez origo a proto neni schopen vytlacit tolik vody kolik je potreba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 omlouvám se že vstoupím, ale přesně tohle mi dělalo teď na fabce taky, dodělával jsem ostřiky, ale zapojil jsem obráceně konektory na motorku, vyjelo to jen trochu a nic, motorek točil, ale málo, prohodil jsem polaritu motorku a šup, už to bylo, ono to je opravdu cca 2 vteřiny co se ten motorek točí, a stačí to.Zapojení mám přesně podle schématu, a taky jsem se s tím natrápil než mě napadlo tohle, pak taky se podívat jestli není někde skřípnutá hadice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 U supa tuším polarita prohodit nejde je tam takovy plastový zacvakavací sráč :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 10. Duben 2014 Sdílet Vloženo 10. Duben 2014 Jo tak to nevím, u Fabky to jde právě tak i tak pěkně mě to naštvalo, instalace na celej den a pak to nešlo kvůli takový kravině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichSup Vloženo 19. Září 2014 Sdílet Vloženo 19. Září 2014 he,he me dneska taky prestalo cakat :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 Ahoj lidí.chtěl bych se zeptat. Koupil jsem Superba a když chci ostrikonout světla tak na levé strane ostrikovac vyjede a docela dost vody strikne na svetlomet. Ale problém je na prave straně tam pouze vyjede ostrikovac ale voda z něj nevystrikne? Kde by mohl být problém?děkuji za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ghostbuster Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 skontroluj hadičku k druhemu svetlu či nie je niekde prasknutá a netečie to mimo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrbicek Vloženo 30. leden 2015 Sdílet Vloženo 30. leden 2015 tak díky vám jsem kluci zjistil, že mi to taky nesotřikuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 Kdyby byla prasklá hadička, tak se ostřikovač ani nevysune, protože se vysouvá tlakem vody. Myslím, že to bude jen ucpané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 31. leden 2015 Sdílet Vloženo 31. leden 2015 ten motorek má sílu jako prase.Jsme s airmanem zkoušeli v létě ostříkovače světel a on provedl ostřik a já chytil vysunutý ostřikovač.No měl jsem co dělat abych ho udržel a on nezajel.Taky mu to fungovalo jen na jedno světlo a tímto způsobem jsme to nějak rozchodili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubos85 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 ještě se zeptám, jak docílím toho abych mi ten ostřikovač zůstal vytažený? a já ho mohl vyčistit popřípadě trošku ho promáznout wédéčkem. Chytit ho do ruky a držet mi přijde moc drastické abych to nerozbil. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 To nerozbiješ neboj :-) Takhle to je ok jak píšeš.. Kdybys chtěl sundat naraznik a světlo tak ten pístek de vymontovat a pak si muzes hrát z kompresorem a voukat do nej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vick Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 dříve příjdeš o prst než o motorek :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavska Vloženo 3. Únor 2015 Sdílet Vloženo 3. Únor 2015 Válec jde sundat bez vyndání světla ale musí dolu nárazník ale je stím sr**í vem ohnutý torx do L a šroubuj drží to na 3 šroubech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.a.r.e.k Vloženo 24. Listopad 2016 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2016 tak uz mam aj ja opravene ostrekovace. iba sa vysunuly a voda nikde. vymenil som motorcek za novy a uz to ostrekuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb1 Vloženo 10. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2016 (editace) Zdravím som tu nový chcem sa len opýtať keď nemám xenony tak nie sú ani ostrekovače svetiel ? Ďakujem. Editováno: 10. Prosinec 2016, autor: superb1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2016 Zdar, většinou to tak bývá. Nic Ti nebrání se podívat: pokud nemáš ostřikovače, budeš mít na světle záslepku. Záslepka je na pružince, takže lehce zkus odpáčit a hned uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 11. leden 2017 Sdílet Vloženo 11. leden 2017 Dá se nějak laicky zjistit zda má auto ostřikovače světel? Tak nějak si myslím že je mám ale nepřišlo mi ze by se ostrikovali světla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Jednoduše nehtem odpáčit na světle. Buď tam budeš mít ostrikovač, nebo jen pružinku, která drží tu záslepku Obecně auto s xenony má ostřikovače a auto s žárovkama nemá. Ale pravidlo to být nemusí 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tak já man xenonové světla takže teoreticky než se na to podívám by tam být měla.Jsou na ně nějaké pojistky? Nebo co vystrčí ostřikovače ven na ostříknutí světel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manoto Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Vystrčí je tlak vody z čerpadla. A opravdu je nejjednodušší odtáhnout tu krytku. a nebo zvedni kapotu a šahni zespoda na světlo, když tam bude váleček a do nej povede hadička, tak je máš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Tak ostřikovače mám ale nefungují. Takže nějaká ráda jak postupovat v hledání od nejmenšího problému po ten největší. Vodu v nándržce mužem vynechat tu tam 100% mám .Předpokládám že je motorek ende nebo s tím počítám a když ne bude to jen milé překvapení . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 12. leden 2017 Sdílet Vloženo 12. leden 2017 Většinou odchází motorky. Sundat podběh levého kola a uvidíš tam dva. Jeden je na sklo a druhý na světla. Ostřikovače světel fungují jen při zapnutých světlech. Při delším podržení, nebo snad každé páté ostříknutí, už si nepamatuji. Více s problémy v příslušné sekci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farock Vloženo 13. leden 2017 Sdílet Vloženo 13. leden 2017 No v první řadě zkusím pojistky, abych nerozeznání půl auta kvůli ničemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.