Březen 17, 20232 r Dobrý den, mám problém s tím že mi parkovací senzory přestaly fungovat, zároveň z zpátečkovím světlem. Vyměnil jsem čidlo zpátečky v převodovce ale stále nic. Diagnostika říká: řídící jednotka pomoci při parkování nevím jestly není problém zrovna v ní. A potřeboval bych se zeptat, dost jsem na internetu hledal ale nikde jsem nenašel kde se řídící jednotka nachází. Moc děkuji za odpověď.
Březen 18, 20232 r https://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_2018_06/PDC.jpg.8d8e78d2666de13de5d7bffd10d4a36d.jpg
Duben 11, 20232 r Zdravím, rad bych se zeptal na radu, dodatečná montáž předních parkovacích senzoru, nevím si rady kam připojit do 12 pólové svorkovnice do jednotky kabel barvy červené a hnědé viz foto. Jedná se o piny od předního konektoru pro připojení samotných čidel viz foto.
Květen 5, 20232 r Čaute, dajú sa zadné parkovacie senzory manuálne vypnúť po zaradení spiatočky na Octavii II predfacelift? Totiž na stredovom ovládacom paneli mám len tlačidlá "ESP OFF" a "AIRBAG OFF", tlačidlo na parkovacie senzory (druhé zľava) tam nemám. Znamená to, že sa senzory nedajú manuálne vypnúť na mojom aute? Díky. Upraveno Květen 5, 20232 r od Pilifo
Květen 9, 20232 r Zdravím, má někdo zkušenosti s montáží jednotky z VW pro přední a zadní PDC, tak aby přední PDC okamžitě zaznamenali překážku, např. při dojezdu na semafor ? Děkuji
Říjen 11, 20231 r Ahoj,nemá prosím někdo schéma zapojení jednotky 1Z0 919 283 B ? Nemužu před fl nikde najít. Děkuji
Říjen 16, 20231 r Zdravim. Citam to tu krizom/krazom, ale neviem zatial najst ziadnu odpoved na moj problem. Mam Octaviu 2 predface a prestali fungovat zadne senzory. Pri zaradenej spiatocke len 3-4 sec. dlhe pipnutie a dalej nic. Na radiu sa nezobrazuje ani auto. Po vyradeni spiatocky vsak na malu chvilu preblikne. Napichol som to na OBDeleven VAG a nevypisalo ziadne chyby. Mal niekto podobny problem?
Říjen 17, 20231 r V 16. 10. 2023 na 17:30, Meno napsal: Zdravim. Citam to tu krizom/krazom, ale neviem zatial najst ziadnu odpoved na moj problem. Mam Octaviu 2 predface a prestali fungovat zadne senzory. Pri zaradenej spiatocke len 3-4 sec. dlhe pipnutie a dalej nic. Na radiu sa nezobrazuje ani auto. Po vyradeni spiatocky vsak na malu chvilu preblikne. Napichol som to na OBDeleven VAG a nevypisalo ziadne chyby. Mal niekto podobny problem? Mne toto robilo dvakrát, presne toto chovanie ... vždy odišiel jeden zo sensorov -> výmena. Ale v diagnostike bolo aj ktorý sensor je chybný, ale zase O2FL ...
Srpen 19, 20241 r Ahoj. Prosím,je tu jen jedna stránka ohledně senzoru při couvání z roku 2023,všechny předešlé z roku 2006. Já mám dotaz,lze k mému autu,2005 dodělat senzor na couvání,s tím,že je možná přínosem,že je kabeláž u zadního nárazníku v zásuvce na tažné. Může mi při parkování posloužit obrazovka původního rádia, protože samotný zvuk je mi k ničemu. Případně,je zde nějaký mistr,co by to dokázal a kolik Kč? A celkově mi i auto servisoval? Jsem z Dubňan u Hodonína. Děkuji za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.