Wittmann Vloženo 9. Březen 2018 Sdílet Vloženo 9. Březen 2018 "někde" zkrat na kostru? kde, resp. jaké je přesná chyba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamOko Vloženo 27. Březen 2018 Sdílet Vloženo 27. Březen 2018 Ahojte prosim vas viete mi poradit na mojej Ok. mi zadne parkovacie senzory ukazuju prekazku jeden den funguju normalne inokedy mi zase lave senzori ukazuju prekazku a pravy nic a inokedy zase vsetky ukazuju prekazku. Mal niekto s tymto problemom uz skusenost prosim vas? Dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamOko Vloženo 28. Březen 2018 Sdílet Vloženo 28. Březen 2018 Zadne parmovacie senzory mi ukazuju prekazku chodia ako sa im zachce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Mohl by mi nekdo rict, jake je spravne kodovani jednotky 1Z0 919 283 B pro Octavii II Combi? Predposledni bit je podle VCDS na nastaveni typu karoserie. 0 sedan, 1 combi, 2 RS. Nikde na internetu jsem ale nenasel, ze by nekdo mel nakodovane combi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Neviete niekto priemer vrtáka na zadné senzory predface? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Senzor ma cca 27,5 mm. Ja vrtal diry 28 mm. Zkousel jsem i 27 mm, senzor se tam nevlezl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zelo7 Vloženo 1. Duben 2018 Sdílet Vloženo 1. Duben 2018 Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Duben 2018 Sdílet Vloženo 2. Duben 2018 (editace) před 14 hodinami, LucasCZE napsal: Mohl by mi nekdo rict, jake je spravne kodovani jednotky 1Z0 919 283 B pro Octavii II Combi? Predposledni bit je podle VCDS na nastaveni typu karoserie. 0 sedan, 1 combi, 2 RS. Nikde na internetu jsem ale nenasel, ze by nekdo mel nakodovane combi. Jeste pridavam screen z VCDS, kde je ta napoveda kodovani. Porad mi to vrta hlavou... Nakodoval jsem tam tu variantu combi, ale jednotka je z combi vytazena a byl tam sedan. Proto to nejak nechapu. Editováno: 2. Duben 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 8. Duben 2018 Sdílet Vloženo 8. Duben 2018 Tak jsem se dival na kodovani v Octavii II Combi, ktera ma PDC z fabriky a kodovani je 0000001. Takze se zda, ze bud je ten popisek pro variantu karoserie ve VCDS spatne, nebo se to koduje jen v pripade tazneho zarizeni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Najednou mi z ničeho nic přestal fungovat parkovací asistent, pročetl jsem ruzna vlakna ale nenašel jsem odpověď na můj problém. Klasika, asistent nefunguje, nepípá a nezobrazuje vzdálenost od překážky na rádiu. Při zařazení zpátečky, se ozve jen dlouhé Pííííp... (asi 5s) a při zmáčknutí tlačítka pro aktivaci předních senzorů to samé a pak oranžově bliká, Auto jsem napojil na diagnostiku a našlo to chybu viz. příloha. Našlo to chybu: 1080340 - Reproduktor pomoci pri parkovani, B107C 14 (009) - preruseni nebu zkrat na kostru Pročetl jsme nejaké zahraniční příspěvky s touto chybou a psalo se tam, že opravdu vadný reproduktror může vyřadit celý parkovací asistent ale přitom při zařazení pípne, takže nejaký musí být OK. Jde mi o to jaky reproduktor to bude, jestli přední nebo zadní? A jestli to náhodou není jen zkrat? Abych nekoupil novy repro a nebyla chyba ve zkratu, kabelu, kostře? Mohli by jste mi poradit jak toto zjistím? Popřípadě jestli se někdo setkal s podoným problémem? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Piska ten v B sloupku nebo v palubce? Problem predpokladam bude s tim druhym. Muzes je zkusit prohodit, pokud vim, tak jsou stejne. Tim vyloucis chybu kabelaze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Repráčky běžně odchází. Vyměnit a jezdit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Píská ten v palubce. A je opravdu možné, že vadný repráček vyřadí přední a zadní - celý parkovací asistent? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 (editace) S nejvetsi pravdepodobnosti je ten v B sloupku vadny. Vymen ho a temer jiste problem vyresis. Jakakoliv zavada v systemu vyradi z provozu cely system, takze ano, vadny repracek vyradi vsechny senzory. Editováno: 29. Květen 2018, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Děkuji za rady, ještě se vás zeptám bude stačit koupit tento: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j0919279-reproduktor-parkovaciho-asistentu-eu-31382.html nebo je lepší koupit dražší prvovýrobu? A můžete mi poradit s vyýměnou a jak se dostat k repračku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 29. Květen 2018 Sdílet Vloženo 29. Květen 2018 Musis oddelat kryt B sloupku, to je ten mezi prednimi a zadnimi dvermi. Repracek je za spodnim krytem, musis ale oddelat i horni kryt. Pokud mas hlavove airbagy, tak je nahore pod krytkou jeden sroubek, jinak je to jen nacvakane. Jestli potrebujes nejaky detailnejsi navod, tak si stahni dilenskou prirucku, ve ktere je to i s nejakymi nakresy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Díky za rady, bylo to tím reprákem, vše funguje. Nejhorší bylo nacvakat zpět plasty, stejně to na jednom místě nespáruje uplně tip-top. A zdá se mi, že ten neorigo repráček nepípá tak nahlas, jako origo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Pres diagnostiku jde v adaptacich myslim upravit hlasitost. Jen nevim, jestli to ve vychozim stavu neni nastaveno na maximum. Pokud vis co a jak, muzes na to mrknout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danniell Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 Bohužel cestu nevím, ale budu rád když by mi někdo poradil s cestou abych hlasitost mohl zvýšit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 No proste si nechas vypsat seznam ridicich jednotek, vyberes Park Assist, kliknes na Adaptation, ze seznamu vyberes neco jako Rear Buzzer Volume a po chvili ti vyskoci okno, ve kterem budes mit povoleny rozsah hodnot. Aktualni hodnotu zmenis podle chuti a ulozis to. Zadna raketova veda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chali22 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 V 22. 8. 2017 na 21:14, Kanicka99 napsal: Zdravím! Minulý týden jsem měl auto v servisu (škoda octavia 2 DSG - 1,9TDI, 77 kw r.v. 2005) kvůli vadnému kompresoru klimatizace a nové páčce na blinkry - nešel tempomat. Když mi auto vrátili, zjistil jsem, že při parkování mi ukazují obráceně parkovací zadní senzory na rádiu u siluety auta ( couval jsem pravou stranou k paneláku a na rádiu začala pípat spodní zadní strana siluety, tudíž levá strana auta, ale tam nabyla žádná překážka) Chci se zeptat, jestli je možné, že to zavinili nějak v servisu a jak se to dá případně nastavit zpátky, aby to ukazovalo správně. Jestli se to dá nastavit někde v rádiu nebo se to musí přes diagnostiku ? Předem díky za odpovědi. Zdravím! Mám úplně stejný problém. Povedlo se vám ho nějak vyřešit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanicka99 Vloženo 1. Červen 2018 Sdílet Vloženo 1. Červen 2018 před 2 hodinami, Chali22 napsal: Zdravím! Mám úplně stejný problém. Povedlo se vám ho nějak vyřešit? Zatím pořád nepovedlo Popravdě jsem se pak na to vyprdl, ptal jsem se jen okolních kamarádu a ti nevěděli. Chlápek, co mi dělal ty opravy, po kterých se to stalo, mi řekl, že on to udělat nemohl, ale kdo ví. V jízdě to autu nebrání a že to je přehozený jsem si už zvykl Ale stále bych uvítal od někoho nějakou radu, jak to změnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Podle me mas spatne zapojene senzory v zadnim narazniku. V nicem jinem to byt nemuze. Je divne, ze to zacalo delat po opravach, pri kterych se urcite nesundava zadni naraznik. Nemohlo to byt prohozene uz pred servisem? Takze sundat naraznik a poprepojovat to. Pokud by se ti nechtelo sundavat naraznik, tak druha moznost je prepinovat vodice u RJ, ktera je v kufru na karoserii nad levym zadnim kolem. Z RJ uz jde vsechno po CANu, takze jinde s tim nic neudelas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kanicka99 Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 před 20 minutami, LucasCZE napsal: Podle me mas spatne zapojene senzory v zadnim narazniku. V nicem jinem to byt nemuze. Je divne, ze to zacalo delat po opravach, pri kterych se urcite nesundava zadni naraznik. Nemohlo to byt prohozene uz pred servisem? Takze sundat naraznik a poprepojovat to. Pokud by se ti nechtelo sundavat naraznik, tak druha moznost je prepinovat vodice u RJ, ktera je v kufru na karoserii nad levym zadnim kolem. Z RJ uz jde vsechno po CANu, takze jinde s tim nic neudelas. Díky moc za radu! Na 100% to před tím přehozené nebylo, vždy parkuji pravou stranou k paneláku, čárky také nabíhaly na "pravé" horní straně. Normálně mě to praštilo do očí, že začali nabíhat čárky na "levé" spodní straně Nooo, pravděpodobně to budu muset někomu šopnout, na auta jsem úplný lajk a hlavně vozíčkář, takže sám si s tím neporadím Teď mě ještě napadlo, že přesně za/nad levým zadním kolem nad nárazníkem jsou dvě malé promáčkliny, zřejmě nějaký ťukanec od předchozího majitele. Je možné, že by to mohlo způsobit, třeba nějaký zkrat? Ale je mi divné, že já měl auto už rok a do tý doby to bylo v pohodě a ani nevím jak dlouho to měl předchozí mejitel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Červen 2018 Sdílet Vloženo 2. Červen 2018 Bezprostředně předcházející příspěvek se necituje - viz pravidla fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.