honzaa.16 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Cau chlapi,zacalo se mi ozyvat z motoru pri pridani plynu,at za jizdy nebo na miste piskani,zvedla se mi skoro o litr spotreba a motor ma hrubsi zvuk. Mam nove rozvody i vodni pumpu,auto ma najeto 315000 km. Motor 1,9tdi,66kw. Na vykonu to poznat nejde. nema s tim nekdo zkusenost,poradi nekdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Predpokladam ze ti po rozvodech seridili predvstrik. Jestli ne nech si ho udelat.... Mas to rozhasene. TJ za predpokladu ze mas O I,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaa.16 Vloženo 22. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 Predpokladam ze ti po rozvodech seridili predvstrik. Jestli ne nech si ho udelat.... Mas to rozhasene. TJ za predpokladu ze mas O I,.... jj,mam O 1,na ten predvstrik se zeptam,ale co ten divny zvuk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaa.16 Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 jj,mam O 1,na ten predvstrik se zeptam,ale co ten divny zvuk? tak co ,nikdo nedokaze poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Indi Vloženo 25. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 A nemáš bližší specifikaci toho divného zvuku, protože divné zvuky se po internetu velice špatně identifikují a ještě hůře odstraňují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaa.16 Vloženo 25. Prosinec 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2008 je to neco jak meluzina v komine,pri otackach nad 3 tisice se to ztrati,ale do 3 to jde celkem dost slyset. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Tak víš co?? Podívej se a zkontroluj výfuk mám O I 1.6 74 kW r. v. 98 mám pokud tedy myslíme oba to samé od 2 500 cca do těch 3 000 je to zvuk děsný neumím to specifikovat už jsem nevěděl co s tím kde může být chyba ozývá se to zatím ještě ozývá z prostoru motoru... u té mé octávečky úplně u prvního dílu výfuku vypadá to jak klasická plastová harmonika která je prasklá tím je to způsobeno takže zkus se zaměřit na výfuk v blízkosti motoru snad jsem to popsal trochu srozumitelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 11. leden 2009 Sdílet Vloženo 11. leden 2009 Nějaká dírka? já totiž pozoruji něco obdobného, co popisoval tazatel. Kromě jiného to mám kolem turba dosti zaolejované. Nejsem odborník - jen tipuji. Nicméně auto tímto stylem najelo 50000km, olej nebere. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.