Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Cau chlapi,zacalo se mi ozyvat z motoru pri pridani plynu,at za jizdy nebo na miste piskani,zvedla se mi skoro o litr spotreba a motor ma hrubsi zvuk. Mam nove rozvody i vodni pumpu,auto ma najeto 315000 km. Motor 1,9tdi,66kw. Na vykonu to poznat nejde. nema s tim nekdo zkusenost,poradi nekdo?

Vloženo
Predpokladam ze ti po rozvodech seridili predvstrik. Jestli ne nech si ho udelat.... Mas to rozhasene. TJ za predpokladu ze mas O I,.... :p

jj,mam O 1,na ten predvstrik se zeptam,ale co ten divny zvuk?

• o 3 týdny později...
Vloženo

Tak víš co?? Podívej se a zkontroluj výfuk mám O I 1.6 74 kW r. v. 98 mám pokud tedy myslíme oba to samé od 2 500 cca do těch 3 000 je to zvuk děsný neumím to specifikovat už jsem nevěděl co s tím kde může být chyba ozývá se to zatím ještě ozývá z prostoru motoru... u té mé octávečky úplně u prvního dílu výfuku vypadá to jak klasická plastová harmonika která je prasklá tím je to způsobeno takže zkus se zaměřit na výfuk v blízkosti motoru snad jsem to popsal trochu srozumitelně

Vloženo

Nějaká dírka? já totiž pozoruji něco obdobného, co popisoval tazatel. Kromě jiného to mám kolem turba dosti zaolejované. Nejsem odborník - jen tipuji. Nicméně auto tímto stylem najelo 50000km, olej nebere.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...