Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

NIKDO NEVÍ KDE JE CHYBA? JEN JSEM VYPNUL PÍPÁNÍ NEZAPNUTÉHO PÁSU.JINAK NIC NEZŮSTANE ULOŽENO.HLAVNĚ CHCI DENNÍ AMERIKU A ABY SE KUFR ODEMKL PŘI ODEMČENÍ DVEŘÍ.MUSÍM HO ODEMYKAT SAMOSTATNĚ.

Vloženo

Chtělo by to trochu víc informací :)...po nakódování ti to normálně napíše "Coding accepted"? Kabel čína? Nahrej sem screenshoty, třeba nám to řekne víc..

Vloženo

Coding accepted jsem nikde nepostřehl,ale u předešlého auta vše bez problémů.Kabel čína.pro uložení to píše esc ale nezůstane to uložené.Nebo to potvrzovat jinak ale když to na jiném autě šlo?

Vloženo

Můžeš udělat screenshot/vyfotit obrazovku, kde to po tobě chce potvrdit klávesou Esc? To jsem ještě nikde neviděl :)... (Esc od slova Escape = uniknout, prchnout atd.)

• o 2 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo (editace)

FL nesvítí mlhovkama ale má v nich integrovaný žárovky pro denní svícení = jsou v mlhovce dvě žárovky. Svícení mlhovkama se kóduje u před FL páč to je klasická mlhovka. Aktivace a deaktivace denního svícení jde u FL jednoduše podle manuálu. Na fóru to má své vyvěšená téma a tam to i patří.

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

ano jsou tam dvě žárovky , auto je dovezené z Belgie a nemám k tomu český navod . Co jsem našel na internetu tak se to má aktivovat přes palubní počiteč, ale to mě nejde .  na OI jsem se do palubního počitače dostal podržením tlačítka + na pravé páčce ,ale tady mě to nejde. tak jestli mě poradíš jak se dá to denní svícení aktivovat tak budu rád za každou radu.

Vloženo (editace)

Dá se aktivovat v menu MaxiDotu ale ten ty podle popisu zřejmě nemáš a nebo páčkou blinkrů. Taky nemám český manuál a neměla ho spousta lidí. Stačí si ho sosnout na stránkách výrobce a najdeš to tam. Nedávno mi kolega z práce taky oponoval že ho má v němčině a jeho manželka na něj kouká a povídá mu - a co internet a výrobce, holt chytrá blondýna :) Z hlavy to nevím ale je to do třech vteřin od otočení klíčku do první polohy přitáhnout k volantu a (asi) nahoru.  http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/owners-manuals.aspx

Edit: Tak sem koukl do manuálu pro FL a je to na straně 59 ;)

Editováno: , autor: šulda
Vloženo

Čauky prosím o radu co dělám špatně při kodování  . Vše nastavení ok ,ale nic se neděje. Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde.

IMG_20161016_125133.jpg

IMG_20161016_125124.jpg

IMG_20161016_125111.jpg

Vloženo (editace)

Mozna jsi to tak udelal (tve kodovani nijak nekontroluji), ale musis nastavit Ameriku (to jsi udelal) a potom jeste nekde jinde "denni sviceni pomoci mlhovek" nebo tak nejak (anglicky "Daytime Running Lights (DLR) via Fog Lights active"). Mel by to byt byte 14, bit 1. No a potom ty procenta, ale to jsi udelal.

Editováno: , autor: LucasCZE
Vloženo

Ted ti nejak nerozumim. Psal jsi: "Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde." Ale na obrazku je videt, ze ti to napsalo "Kodovani prijato". A ted pises, ze jsi nenastavil ani Ameriku, ale pritom vsechno v pohode. Tak mas tam tu Ameriku nakodovanou, nebo nemas? Pokud mas, tak by ti pri zaplem zapalovani a povolene rucni brzde mela svitit potkavaci svetla.

Vloženo
před 22 hodinami, LucasCZE napsal:

Ted ti nejak nerozumim. Psal jsi: "Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde." Ale na obrazku je videt, ze ti to napsalo "Kodovani prijato". A ted pises, ze jsi nenastavil ani Ameriku, ale pritom vsechno v pohode. Tak mas tam tu Ameriku nakodovanou, nebo nemas? Pokud mas, tak by ti pri zaplem zapalovani a povolene rucni brzde mela svitit potkavaci svetla.

No vše napsalo že přijato a nic amerika se nekonná. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...