Pavel 5 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 NIKDO NEVÍ KDE JE CHYBA? JEN JSEM VYPNUL PÍPÁNÍ NEZAPNUTÉHO PÁSU.JINAK NIC NEZŮSTANE ULOŽENO.HLAVNĚ CHCI DENNÍ AMERIKU A ABY SE KUFR ODEMKL PŘI ODEMČENÍ DVEŘÍ.MUSÍM HO ODEMYKAT SAMOSTATNĚ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Chtělo by to trochu víc informací ...po nakódování ti to normálně napíše "Coding accepted"? Kabel čína? Nahrej sem screenshoty, třeba nám to řekne víc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 23. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2016 Coding accepted jsem nikde nepostřehl,ale u předešlého auta vše bez problémů.Kabel čína.pro uložení to píše esc ale nezůstane to uložené.Nebo to potvrzovat jinak ale když to na jiném autě šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Pokud vim, kodovani se uklada tlacitkem "Do It!", urcite ne pomoci klavesy Esc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuzmicz Vloženo 24. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2016 Můžeš udělat screenshot/vyfotit obrazovku, kde to po tobě chce potvrdit klávesou Esc? To jsem ještě nikde neviděl ... (Esc od slova Escape = uniknout, prchnout atd.) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Je možné že kabel 11.11 funguje na rok 2005 a na rok 2008 ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 pokud nemáš padělek, tak si ho lehce zaktualizuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 4. Září 2016 Sdílet Vloženo 4. Září 2016 Je to čína,origo by se mi nevyplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalikroman Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 dobrý den, mám takovou prozbu , hledám někoho kdo je ze Zlina nebo blískeho okolí a umí nakodovat denní svícení do mhlovek OII po FS . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Pokud znamená - po FS že se jedná o facelift, tak tam se nic do mlhovek nekóduje. Zkus se vyjádřit srozumitelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalikroman Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 ano po faceliftu. jedná se mě oto že bych chtěl aby mlovky svítili jako denní svícení , někde zde na foru jsem četl že jeto snad mod amerika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) FL nesvítí mlhovkama ale má v nich integrovaný žárovky pro denní svícení = jsou v mlhovce dvě žárovky. Svícení mlhovkama se kóduje u před FL páč to je klasická mlhovka. Aktivace a deaktivace denního svícení jde u FL jednoduše podle manuálu. Na fóru to má své vyvěšená téma a tam to i patří. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: šulda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalikroman Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 ano jsou tam dvě žárovky , auto je dovezené z Belgie a nemám k tomu český navod . Co jsem našel na internetu tak se to má aktivovat přes palubní počiteč, ale to mě nejde . na OI jsem se do palubního počitače dostal podržením tlačítka + na pravé páčce ,ale tady mě to nejde. tak jestli mě poradíš jak se dá to denní svícení aktivovat tak budu rád za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šulda Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Dá se aktivovat v menu MaxiDotu ale ten ty podle popisu zřejmě nemáš a nebo páčkou blinkrů. Taky nemám český manuál a neměla ho spousta lidí. Stačí si ho sosnout na stránkách výrobce a najdeš to tam. Nedávno mi kolega z práce taky oponoval že ho má v němčině a jeho manželka na něj kouká a povídá mu - a co internet a výrobce, holt chytrá blondýna Z hlavy to nevím ale je to do třech vteřin od otočení klíčku do první polohy přitáhnout k volantu a (asi) nahoru. http://cs.skoda-auto.com/mini-apps/owners-manuals/pages/owners-manuals.aspx Edit: Tak sem koukl do manuálu pro FL a je to na straně 59 Editováno: 16. Říjen 2016, autor: šulda 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kalikroman Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 děkuji navod jsem si tánu a našel a už to i svítí. děkuji Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 Čauky prosím o radu co dělám špatně při kodování . Vše nastavení ok ,ale nic se neděje. Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 16. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2016 (editace) Mozna jsi to tak udelal (tve kodovani nijak nekontroluji), ale musis nastavit Ameriku (to jsi udelal) a potom jeste nekde jinde "denni sviceni pomoci mlhovek" nebo tak nejak (anglicky "Daytime Running Lights (DLR) via Fog Lights active"). Mel by to byt byte 14, bit 1. No a potom ty procenta, ale to jsi udelal. Editováno: 16. Říjen 2016, autor: LucasCZE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 No právě že jsem nenastavil ani tu ameriku všechno píše že v pohodě a výsledek je že se nic neděje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Ted ti nejak nerozumim. Psal jsi: "Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde." Ale na obrazku je videt, ze ti to napsalo "Kodovani prijato". A ted pises, ze jsi nenastavil ani Ameriku, ale pritom vsechno v pohode. Tak mas tam tu Ameriku nakodovanou, nebo nemas? Pokud mas, tak by ti pri zaplem zapalovani a povolene rucni brzde mela svitit potkavaci svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel 5 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Já jsem také nastavil přísvit mlhovkami,kód přijat,a nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 17. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2016 Zkuste to v Ang. verzi VCDS 10.x.x co jste dostali ke kablu. Ta 11 v CZ mi taky pise kodovani prijato a nestane se nic, a v te 10 Ang. to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Ok zkusím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 před 22 hodinami, LucasCZE napsal: Ted ti nejak nerozumim. Psal jsi: "Chtěl jsem denní svícení do mlhovek tak jsem chtěl nejdřív nastavit ameriku a pak mlhovky na 60% ,ale nějak mi to nejde." Ale na obrazku je videt, ze ti to napsalo "Kodovani prijato". A ted pises, ze jsi nenastavil ani Ameriku, ale pritom vsechno v pohode. Tak mas tam tu Ameriku nakodovanou, nebo nemas? Pokud mas, tak by ti pri zaplem zapalovani a povolene rucni brzde mela svitit potkavaci svetla. No vše napsalo že přijato a nic amerika se nekonná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 18. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2016 Dobre, napsalo ti to "Kodovani prijato", ale kdyz do toho kodovani vlezes znova, je tam ta Amerika skutecne zaskrknuta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kelim Vloženo 19. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2016 No právě že není. Zkusím tu anglickou verzi,ale co jsem tak zjištoval tak to bude asi kabelem čína Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.