Svetrik Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Objednáno z DX až dorazí a namontuji vložím foto...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 A které jsi si vybral? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svetrik Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 viz vyse co daval kolega ty linky......placeno pres kartu obednavka uzavrena uvidime za jak dlouho to doraziiicena byla smesna koplet asi cca 35 dolaru jestli to nebude vyhazovat chyby budu happy:) kdyz tak napajim odpory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Z dx.com mi to chodí přesně za 16dnů :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Březen 2013 Sdílet Vloženo 30. Březen 2013 (editace) Osvětlení do stropních lampiček (1ks přední, 1ks zadní), osvětlení výstražných světel ve dveřích (1ks levé, 1ks pravé) - prodává se po kuse http://www.dealextre...ar-dc-12v-51376 Osvětlení nástupního prostoru v zrcátkách (1ks levé, 1ks pravé), osvětlení čtecích lampiček (1ks levá, 1ks pravá) - prodávají se v páru http://www.dealextre...-12v-pair-58434 Osvětlení kufru (1ks levé, 1ks pravé) - prodávají se v páru http://www.dealextre...-12v-pair-58437 Odkládací schránka spolujezdce (1ks) - prodává se po kuse http://www.dealextre...ht-dc-12v-51003 Osvětlení SPZ (2ks) - prodává se po kuse http://www.dealextre...lb-dc-12v-51516 Máte to někdo odzkoušené na MR2008 ? Editováno: 30. Březen 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 LiveBomb: kromě parkovaček mam vyzkoušený všechny (osv. SPZ, kufr, nástupní prostor, dveře, interiér a schránku před spolujezdcem) a už 4 měsíce vše funguje podle očekávání, takže doporučuju.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Z dx.com mi to chodí přesně za 16dnů :-) tak to nechápu, nakupoval jsem tam 3x a pokaždý minimálně měsíc než to přišlo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Jako u mě vždy přesně do 16dnů, nevím jestli je to náhoda nebo co, ale zatím to tak vždy bylo. Každopdáně jsem si všiml, že i tak to třeba leží 4dny ještě v Praze na celním. Se někdy podívej na ty razítka z celního, co je tam za datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svetrik Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Takže Ledky z Dx.com už došli.,...... mno vše funguje nevyhazuje chybu až na ty ledky do obrysovek do parkovaček ty nějak zlobí občas vyhodí chybu občas ne no neví co s tím buď to vyřeší odporem a nebo je hodím do koše.....jinak můžete mi poradit prosím jak vyměnit ty žárovky v zrcátkách na osvětlení nástupního prostoru?? nechci nic polámat....... až bude čas nafotím něco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 Asi takhle: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarin3D Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Taky sem si nabehnul s LEDkama do SPZ Koupil sem si CAN LEDky, u tchana na 2005 makaly ale na moji Face 2010 sice svitily ale zaroven svitila i kontrolka zarovek Nakonec sem pridelal jednu zarovicku paralelne k jednomu osvetleni SPZ a vsechno maka. Uvidime jak dlouho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 (editace) ježiši majra, to už by bylo lepší tam dát odpor... popřípadě zajet za ferdou aby ti to upravil. Editováno: 12. Květen 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 26. Červen 2013 Sdílet Vloženo 26. Červen 2013 Tak dnes po dlouhe dobe objednany LEDky podle senzamu z DX a tesim se az dorazi. Btw. nemate nekdo zkusenost s vymenou klasickych zarovek za LEDky v zadnich svetlech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 27. Červen 2013 Sdílet Vloženo 27. Červen 2013 (editace) Jeden poznatek, ve stropnich jsou LEDky tri, nahrada na seznamu je jen za tu prostredni. Nevite nekdo, jake prijdou na ty boky? // Uz vim, jsou v seznamu, staci poradne cist Editováno: 27. Červen 2013, autor: LiveBomb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 Mé poznatky ohledně osvětlení. Nedoporučuji dávat jakékoliv led žárovky do předních světlometů které obsahují jakékoliv plasty. At už je to držák nebo cokoli jiného. Při těch teplotách co tam jsou je to nářez. Já jsem při vyndavání 2 měsíce pužívané led skončil tak že jsem musel ledku lovit drátky a chirurgickýma kleštěma v lampě a to nikomu nepřeji Byla to jedničková Fabie neumím si představit to lovit z dvojkové okty. opravdu pouze brát ledky které jsou celeé kov s tištěnými spoji. Sice se hůž dostávají do té svorky ale pak se nevyklepají a krásně svítí bez problému a odolají teplotě. Na Obautodílech jsem našel toto: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/interierove-doplnky/skoda-octavia-05-osvetleni-kufru-mega-power-led-id:4140.eshop doporučuji raději dát tuhle variantu která je 10x levnější a svítí obdobně : http://dx.com/p/t10-0-6w-60-70lm-4-led-5050-smd-led-car-turning-signal-light-bulbs-12v-pair-58437 někdo už je tu myslím dával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas Krska Vloženo 23. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2013 2 LiveBomb - Do zadních světel rozhodně ledky nedoporučuju. Ten výkon prostě nemají. Zkoušel jsem červené kde bylo 5 led chipů a opravdu to svítilo o poznání méně tak jsem je tam ani nedával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valcek Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 caute chcem sa spytat mam superb 2011 a chcel by som dat LED ziarovky na znacky do zadu vymenit a aby mi veypisovalo chybu poradte dakujem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 13. leden 2014 Sdílet Vloženo 13. leden 2014 A co tam dát origo LED osvětlení od VW-group? Tyhle mám v Passatu: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominic Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Tie z passatu vyzerajú síce dobre, ale už na kryte majú napísané 12V/1W. Neviem či by nevyhadzovali chybu pri takom malom odpore. Ja mám v OII/2006 tieto a svieti to v pohode. Chybu nehlásia ale vraj to na novších ročníkoch (od 2010) nefunguje. Tak neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 V Passatu fungují dobře... Hlavně nesvítí moc = spíš decentně, ale přitom čistě bíle. Intenzita odpovídá původní 5W sufitce. A někdo psal, že se hlavně na nových ročnících dá kontrola prasklých žárovek vypnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ano da sa to uplne vypnut Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Ale ještě nikdo nenapsal jak - a ty to umíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 Pres vcds či vcp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 23. leden 2014 Sdílet Vloženo 23. leden 2014 A konkrétně co? Díky moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominic Vloženo 24. leden 2014 Sdílet Vloženo 24. leden 2014 Od ktorého roku sa to dá vypnúť lebo kamarát má A6 2008 z Holandska a jemu vyhadzuje chybu hádam na každú led žiarovku na trhu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.