Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec, mám takovy problém, při leštění palubky leštěnkou se mi krásne leskne, ale lesk se za chvíli stratí,můžete mi prosím něco doporučit co drží dlouho lesk a co např používáte a jaké máte zkušenosti? :help: Dík ;)

Ja jsem nekolikrat vyzkousel tusim je to Armorall zda jsem to dobre napsal a je to napustena houbicka (molitan) nejakym svinstvem, lterym to pretres, pokud chce rozetres suchym, pokud ne, nechas tomu lesk jak psi kulky... Spokojenost za ty prachy /asi do pade/, vice nepotrebuji, nejsem zase takovej lestenka :D

já vždycky dostanu nebo koupím v rámci rodinnýho nákupu něco v hypernově nebo podobně, takovou tu klasiku kolem 70ti korun a spokojenost

• Autor

Ja jsem včera vezl dřevotřískovou desku a rval jsem ji na zadní sedadla, somozřejmě jsem podřel prah popelník a středovy tunel :aggressive: . Tak jsem hned vzal horkovzdušku a nahříval. Jenže teď to udelalo takové lesklé místa, tak nevím co stím, no :help:

jako nezlob se na mne, ale proč si to dělal tou horkovzdušnou pistolí??? Tam nahřeješ jedno místo na jiné stupně než druhé a potom ti to dělá ty psí kusy, které dělá, vůbec se nedivím

na lajně se škrábance opravujou zapalovačem ;)

hlavně jsi "nechatrej" že to vezeš v autě a nedáš si tam hadry.

jako nezlob se na mne, ale proč si to dělal tou horkovzdušnou pistolí??? Tam nahřeješ jedno místo na jiné stupně než druhé a potom ti to dělá ty psí kusy, které dělá, vůbec se nedivím

ono se to tim opravdu opravuje ale musi se s tim hodne opatrne ;)

Zdarec, mám takovy problém, při leštění palubky leštěnkou se mi krásne leskne, ale lesk se za chvíli stratí,můžete mi prosím něco doporučit co drží dlouho lesk a co např používáte a jaké máte zkušenosti? :help: Dík ;)

nejlepsi je Riwax ,taky se necha zaplatit ale je fakt perfekni,jak na palubku tak i lestenky na lak co maji jsou :palec2:

• Autor
na lajně se škrábance opravujou zapalovačem ;)

hlavně jsi "nechatrej" že to vezeš v autě a nedáš si tam hadry.

Ja vím, jsem (), na vše si davam pozor, a se mi s tím něco nestane a teď tohle :kuk: . A dělal jsem to pistolí proto, protože to nebyla jen jedna ryha, ale bylo to jako když zakopneš a sjedeš držkou po asvalt. Nechapu jak jsem to mohl s voje mu auti udělat :wallbash:

teď už s tím nic neuděláš, kup ty plasty nový

dobrý jsou od coyote,nebo v globusu kupuji wiper,zkoušel jsem i silinol,ale jinak jak píše exBobík:kup to nový pokud je to extrem

• Autor

Tak jako už to extrem není, horkovzduška to dost zpravila, ale na ukor těch lesklych fleků. Jak jsem to přejel leštěnkou, tak je to ok, ale ta moje asi po tydnu ztrácí lesk

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.