Jumper Vloženo 30. Duben 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 mně ty origo připadají pořád moc malé, díra v nárazníku nabízí daleko větší průměr....počkám si na nějaké, které tam pásnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 oni v realu zas tak malý nejsou a abys to s tim vetsim prumerem nepřehnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 oni v realu zas tak malý nejsou a abys to s tim vetsim prumerem nepřehnal On ten výfuk se totiž ani vůbec nehřeje a co teprve,že naivní výrobce ho i na konci ukládá pružně,takže určitá vůle je tak nějak na místě..ale co se do toho pletem,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 si vzpominam, kdyz jsem mel jeste GIII, tak na tom jsem měl dvojitej DTM kanon a ten po trosku delsi ceste lítal zleva do prava možná 0,5cm na každou stranu. si nedovedu predstavit, co by to dělalo za rachot, kdyby to bušilo do nějakýho plastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jumper Vloženo 2. Květen 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 já měl kdysi toto :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 2. Květen 2007 Sdílet Vloženo 2. Květen 2007 jo, já měl skoro to samý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin1 Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Něco pro vás a hlavně pro Luka, dneska jsem vyfotil oválnou koncovku výfuku, ale byla na 1,9 Tdi. Pravděpodobně to nebyla ta origo, co se dává na benzínové modely, ale asi nějaká jiná. Vypadala dobře. K tomu chromu na zadku auta se raději nevyjadřuji. to Luke - Koukal jsem na tu svojí "šroubovací" koncovku a je fakt navařená, po šroubech ani památky. Tak jí alespoň nikdo neukradne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 no to máš pravdu, ten chrom je šílenej.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Originálna koncovka na RS výfuku je skutočne navarená, neoriginálne sa samozrejme skrutkuje, aby si to vedel človek namontovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 dobře, ale i originální koncovka z příslušenství škoda se nabízí ve dvou verzích- šroubovaná a navařovací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tak oválná už je objednaná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Luke - to som nevedel, myslel som, že príslušenstvo je vždy len na skrutky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Květen 2007 Sdílet Vloženo 11. Květen 2007 Luke - to som nevedel, myslel som, že príslušenstvo je vždy len na skrutky. I na webu škodovky jsou šroubovací pro seriový nárazník a pak ty samé,ale navařovací..tam je uvedeno,že jsou pro ten jejich spoiler.. Jinak už mám oválnou šroubovací doma..teď jen uříznout výfuk a namontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Zdravím pánové, koukal jsem po koncovkách výfuku a padla mi do oka ta z originálního příslušenství Je mnohem hezčí než ty dvě kolena od kamen Není mi tedy příliš jasné, jak se tam montuje. Píšou sice "šroubovaná", ale netuším k čemu šroubovaná. Při mé zručnosti si to pravděpodobně nechám udělat, pokud to není snadné jak Lego, ale rád bych věděl, co to přesně obnáší. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 montuje sa to vcelku dobre. najprv sa flexou skráti tá pôvodná rúrka(ten ohyb, je tam napísané o koľko) a na tú zvyšnú časť sa potom prišroubuje koncovka, tá má takú svorku podobnú jak na hadiciach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 presne tak - seriznout a nasroubovat koncovku - ale nereze se to nejlip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Díky za info. A nedělá to bordel při jíždě, nebo se to dá udělat dost na pevno? ..."flexou skráti tá pôvodná rúrka"... Takže už není cesty zpět... taky fajn vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Díky za info pánové. Už je mi to jasné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hrutek Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Přesně jak říkají kluci, navíc v návodu máš napsáno o kolik to máš seříznout. Také jsem dělal a koncovka vypadá super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Mozna blba otazka...ma ta koncovka i nejaky zvukovy efekt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ještě to tak nechápu jak si někdo může dát na auto laděnej vejfuk aby ho slyšelo půl města Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jíňa Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Mozna blba otazka...ma ta koncovka i nejaky zvukovy efekt No ja doufám že ne. Chtěl bych to jenom jako vizuální záležitost. Nepotřebuju aby mě někdo slyšel 1/2 hodiny před tím, než přijedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubinob Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 Origo koncovka ten zvuk nezmení, to by si musel vymeniť aspoň koncový tlmič... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 ještě to tak nechápu jak si někdo může dát na auto laděnej vejfuk aby ho slyšelo půl města Ja to nemyslel aby to byla dira do valcu, ale nektere koncovky s ladenym tlumicem maji celkem pekny zvuky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 30. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2008 (editace) Taky jsem chtěl na svj facelift new koncovku, ale zarazilo mne, že jsou dva druhy koncovek dle zadního nárazníku facelift je navařovaná a na old model je šroubovaná a ted babo raď , pro tebe Jíno stará octa kód: FDC609001, na tvou 1.9TDi kód: FDC610001 Editováno: 31. Prosinec 2008, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.