Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) ale ale jak to máte v Brně se sněhem? Něco málo ho tu je ale na silnicích naštestí ne. Tolik ho naráz nepadalo. Ahoj Ovi - brej den takhle v 19:10 - to spíš dobrý ráno Editováno: 18. Únor 2009, autor: Hrábě Fernétti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 cus pane - no tak tedy rano ja se chystam na jedno... zase to nevyslo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ovi: nejdem na jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 cus pane - no tak tedy rano ja se chystam na jedno... zase to nevyslo.. Já mám tento týden na ráno ale po silnicích je větší klid v noci Jít na jedno - to zase budu dohánět po besedách a srazech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 ovi: nejdem na jedno? musim do Hradiste .. ale zase si tam jedno dam... MB necham na zitrek... dnes bychom se vozrali... je streda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 To se Ti nedivím, to by se mě taky nechcelo . To decentní lihové kóma si necháme až na červen !!! Presne tak ... uz se tesim az se otepli ..., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 18. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak to nás bude určitě víc co se těšíme na jaro. Já teda letos obzvlášť !!! Besídka, Turnov, SkodaHome, ... už aby to začlo !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 musim do Hradiste .. ale zase si tam jedno dam... MB necham na zitrek... dnes bychom se vozrali... je streda já mám právě zejtra dovolenou tak bych mohl bejt zas jak dělo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 tak letim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 já mám právě zejtra dovolenou tak bych mohl bejt zas jak dělo to neni ono-zlitej bejt doma.... ale v praci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 nech si chutnat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to neni ono-zlitej bejt doma.... ale v praci... zítra ráno v 7 odjezd směr Budějice, takže bych se parádně potrápil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Ahoj chlapací.Jak trávite večer? Nejdete někdo na film Libaš jako bůh? Je na to reklama jako prase! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Caues ... Prave jsem si udelal Kakao a relaxuju .Jinac na ten film mam vplanu zajit ,lidi sice rikali,ze je to onicem,ale myslim ,ze to za shlednuti stoji .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 Tak co čekáš od Polednákovy...ale zase jsou tam prej dobry hlášky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 čt2 uvítací ceremoniál a řeč Kačeny a toho vola Libereckýho, naprosto otřesný Kája zpívá hymnu, hranou s varhanama, dementi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 (editace) Tak co čekáš od Polednákovy...ale zase jsou tam prej dobry hlášky Jj,todle bude parada... Nedavno jsem si pustil Jak dostat tatinka do polepsovny a taky jsem se hezky zasmal .. Mam takovy pocit,ze cele zavody v Liberci budou jedna velka komedie .., Editováno: 18. Únor 2009, autor: Jeronymo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 čt2 uvítací ceremoniál a řeč Kačeny a toho vola Libereckýho, naprosto otřesnýKája zpívá hymnu, hranou s varhanama, dementi Sakra a já to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to buď rád, že jsi to neviděl, normální ostuda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 A kdo to teda podělal??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 kájův zpěv, jeho hudební doprovod řeš káčy a primátora liberce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 To bude určitě někde na netu, se na to musím podívat jestli to bylo opravdu tak strašné. Nevím, ale mám z toho MS né zrovna nejlepší pocit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 kájův zpěv, jeho hudební doprovodřeš káčy a primátora liberce kasli na to, jdeme na jedno, co ty na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 to jsi mi mohl napsat do sms, čum do hospody už jdu do hajan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 18. Únor 2009 Sdílet Vloženo 18. Únor 2009 jsem tu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.