Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 :smich: a kuva viděl bych to na večírek o rumu a kole a tak v jedenáct bejt v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jo a zase na nás bude křičet, že jsme čuráci, nebo jak si to říkal, já mám takovej drobnej výpadek paměti ajo vlastne... tak tam nejdem.... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 viděl bych to na večírek o rumu a kolea tak v jedenáct bejt v posteli jasny-jeste teda callnu tobe - napis mi pls sms nebo az prijedu domu tak se lognu at vim jak to vypada s Dimim - ale ujistiho ze dnes nic extra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak zjistit z kamer kdo tam dneska byl a pak ho okouknout...Přeci to nebudeš cálovat ze svého! nevím´jstli jsi to postřehnul, ale kamery tam co jsem stál dnes NEJSOU. Jsou na jinejch park. plochách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bobik! jaky je heslo dne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jasny-jeste teda callnu tobe - napis mi pls sms nebo az prijedu domu tak se lognu at vim jak to vypada s Dimim - ale ujistiho ze dnes nic extra jj žádný blbnutí, zejtra středa - nejproduktivnější den týdne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jj žádný blbnutí, zejtra středa - nejproduktivnější den týdne at se da i zejtra vecer jeste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Bobik!jaky je heslo dne? Dimi s sebou vezme Martinu, jainak nemůže, ale cca po sedmý Rozvoj. Ještě jsem mu řekl, že cinknu dáme si heslo: hovno kleslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 at se da i zejtra vecer jeste to zní jako výzva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Dimi s sebou vezme Martinu, jainak nemůže, ale cca po sedmý Rozvoj. Ještě jsem mu řekl, že cinknudáme si heslo: hovno kleslo ok v poho... no heslo dne jak na poradnou akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ok decka mizim at muzu na jedno vecer... ZATIM CUS treba se prihlasim jeste jen co prijedu domu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 o.k. zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak jsem doma... prosimte budu mit sekeru cca 30 min. kamos jeste neco dodelava takze se zdrzim .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 takže cca 19:30 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 takže cca 19:30 ? myslim ze ano... on rikal ze pred pulou vyjizdet tak znas to... ale budu po nem dupat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 oki, takže spíš v 19:45 :D píšu dimovi a petrovi, že mezi 19:30 až 19:45 na Rozvoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 oki, takže spíš v 19:45 :Dpíšu dimovi a petrovi, že mezi 19:30 až 19:45 na Rozvoji Brdooo i Petr ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 pan sodovkář zas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To zase jdete nasávat a degustovat ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ovi dnes slaví registraci a já jdu zapít rozhořčení nad tupostí českého národa. jen decánko, zítra se bude makat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 pan sodovkář zas ojeee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To zase jdete nasávat a degustovat ??? neee jen ochutnaaame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hlavně zase nesmíme to, co nemááme rádi, tu kořku hnusnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hlavně zase nesmíme to, co nemááme rádi, tu kořku hnusnou.... max. jednou nebo dvakrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 neee jen ochutnaaame Ochutnáme jen do 3.promile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.