O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 no snad ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To já bych i mohl páč jdu do hokny až v pátek na noční ale není s kým Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hmm to nepotěší...kup si handsfree:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr Ty nepoužíváš HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 njn, škoda 1000 káčé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já mám hf ale bohužel na jiný tel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Vyměnit auto !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ale ten jejich passat má užasnej zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr Ja uz telefonuju jen pres sluchatko nebo repro .,, do ruky founa raci neberu .... Musim bejt precijen hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ahoj chlapy dnes jsem poprvé viděl toho nového policejního passata a jak na sviňu si vybraly zrovna mě za telefonování.Takže bodík v p....y a jěště za litr pekne jim to blika co? taky uz jsem je videl v akci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Vyměnit auto !!! a nestačilo by HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ale ten jejich passat má užasnej zvuk Ale za litr si ho poslechnout ?!? - no nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To já bych i mohl páč jdu do hokny až v pátek na noční ale není s kým prijed do MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 bliká to parádně a hlavně ty nápisy vzadu ZA MNOU PROSIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 a nestačilo by HF Jo to asi jo !!! Nebo rádio a nemám problém s jakýmkoli telefonem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 taky chci porasit nejaky HF casem ale asi to bude orig. a skrze BT a zrovna na maxika a columbuse.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 bliká to parádně a hlavně ty nápisy vzadu ZA MNOU PROSIM jj to za ten litr stoji ne? mel jsi udelat hned exkurzy kary .... panove kdyz je to za ten litr... tak me i svezete ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 prijed do MB Než tam dojedu za dvě hoďky tak Vás už stejně nepoznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 ... tak me i svezete ne? A dostaneš hned přinejmenším další litr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 taky chci porasit nejaky HF casem ale asi to bude orig. a skrze BT a zrovna na maxika a columbuse.... já tam mám hf z výroby nevíte někdo jak by se to dalo přědělat na bt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hmm drahá prohlídka no...škoda litříku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 hmm drahá prohlídka no...škoda litříku... jen to nesmím říct doma moja by mě pěkně sjela jako něco že jsem debil a že jí by se to nikdy nemohlo stát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Než tam dojedu za dvě hoďky tak Vás už stejně nepoznám není možná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Než tam dojedu za dvě hoďky tak Vás už stejně nepoznám to je jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.