O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jen to nesmím říct doma moja by mě pěkně sjela jako něco že jsem debil a že jí by se to nikdy nemohlo stát taky jsem zamlcel asi 9 pokut.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 není možná Já vím ale realita bude úplně jiná, že Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 aha tak to bude asi u všech normální Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 já tam mám hf z výroby nevíte někdo jak by se to dalo přědělat na bt HF jednotka a myslim gateway myslim Q..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nene, jsme domluvení, že jen koštnout a dom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 aha tak to bude asi u všech normální to je jasny.. zeptej se bobika co mam blocku v penezence - mimo jedny sem vse utajil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 taky jsem zamlcel asi 9 pokut.. Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. štěpán 4x4 : A že se jí to nemůže stát - takovejch už bylo a dostali daleko víc !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 nene, jsme domluvení, že jen koštnout a dom To je mně naprosto jasný že jdete jenom na košt !!! Pak to začne chutnat a ... jdete rovnou do hokny, že !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 To je mně naprosto jasný že jdete jenom na košt !!!Pak to začne chutnat a ... jdete rovnou do hokny, že !!! snad ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. štěpán 4x4 : A že se jí to nemůže stát - takovejch už bylo a dostali daleko víc !!! já vím taky jí to nemine pořád za jízdy jen kecááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Jj. Je spousta věcí který je lepší doma neříkat. no sposta ne ale par by se jich naslo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 no sposta ne ale par by se jich naslo Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 snad ne jen blbni, rovnou do práce ovi, až vyrazíš, tak prozvoň, budu vědět, že 15 minut potom "na jednom" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!! tichá domácnost, už začíná slyšet na jedno ucho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 loučím se, jdu na předpivo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 jen blbni, rovnou do práce ovi, až vyrazíš, tak prozvoň, budu vědět, že 15 minut potom "na jednom" takze tys to strelil - ted sem s nim mluvil a do 15 min. vyrazime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 loučím se, jdu na předpivo kuva ty jsi borec hned letim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Tak to já se dostal už tak daleko že jí neříkám nic a pomalu s ní ani nemluvím. Co chtěla to má !!! tak to je pekne to jsem taky s jednou mel... a bylo hur a hur... tak sla.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
štěpán 4x4 Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak je to správný rovnou je vyměnit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 brej večer, jj lepší doma nic neříkat a když na to dojde aj tu dotyčnou vyměnit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 tak to je pekne to jsem taky s jednou mel... a bylo hur a hur... tak sla.... Jj. Už to dva metry řeším ke své spokojenosti s někým jiným Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 zdarec tak ja se pomalu chystam s bobikem dimim a Petrem81 na jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 24. Únor 2009 Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 Jj. Už to dva metry řeším ke své spokojenosti s někým jiným presne tak! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 brej večer, jj lepší doma nic neříkat a když na to dojde aj tu dotyčnou vyměnit:) Dobrej, dobrej A ty už jsi dořešil a vyměnil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 24. Únor 2009 Autor Sdílet Vloženo 24. Únor 2009 presne tak! Jen toho času je poslední dobou nějak málo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.