Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jirko si prej u nás na Jihu jo. Jsi v lázních nebo jen na dovče na kolech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 to byla "rodinna" vecere, tak ze nic velkeho a po tom dnesnim vylete na kole toho mam dost Tak to byla teda příprava na zítřek U Vás nepršelo ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to neuhadnete, co se ted stalo sedim si takhle dole na baru, protoze v pokoji u me neni televize, zvoni zvonek, jdu otevrit a venku stoji chlapik a ptak se na ubytovani pro 3 lidi. Mame volny uz jen dvouluzkovy pokoj tak ho posilam jinam, ale chlapik se za 5 minut vraci, ze nemaji misto a ze se vyspi v tom dvouluzkovym pokoji. To vsechno se stane ve 23:15. Reknete mi, ze nekdo jede do CK, kde uz odpoledne neni misto na ubytovani a shani ho takhle vecer, mazec... tak jsem mu tam soupnul nejakou podlozku, ze se vyspi na zemi. A jeste tady kvuli nim musim byt, pac pan s pani chteji pit vino, ze maji za sebou dlouhou cestu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to aby jsme k Tobě udělali taky nějakou tu exkurzi !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jirko si prej u nás na Jihu jo. Jsi v lázních nebo jen na dovče na kolech? v laznich jsou rodice, ja jsem normalne v Treboni v apartmanu a litam tady po okoli na kole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to byla teda příprava na zítřek U Vás nepršelo ??? ale prselo, i kroupy padaly :-) zitra jedu domu a nevim jak se me vecer bude chtit ale asi to nebude nic velkeho .-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Hrabe: klidne, Romariooo uz taky neco rikal, budu jedine rad ale tohle byla prepadovka teda... to jsem chtel jit spat, ze mam zitra dve doucovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to neuhadnete, co se ted stalo sedim si takhle dole na baru, protoze v pokoji u me neni televize, zvoni zvonek, jdu otevrit a venku stoji chlapik a ptak se na ubytovani pro 3 lidi. Mame volny uz jen dvouluzkovy pokoj tak ho posilam jinam, ale chlapik se za 5 minut vraci, ze nemaji misto a ze se vyspi v tom dvouluzkovym pokoji. To vsechno se stane ve 23:15. Reknete mi, ze nekdo jede do CK, kde uz odpoledne neni misto na ubytovani a shani ho takhle vecer, mazec... tak jsem mu tam soupnul nejakou podlozku, ze se vyspi na zemi.A jeste tady kvuli nim musim byt, pac pan s pani chteji pit vino, ze maji za sebou dlouhou cestu hele kšeft je kšeft to se neda nic delat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 v laznich jsou rodice, ja jsem normalne v Treboni v apartmanu a litam tady po okoli na kole :-) Tak to je dobrej Relax. Je tam čistej vzduch všude plno vody... no pohoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Baurak: tak maji maly dite, kdyby to byli tri dospeli, tak nic, ale toho ditete mi bylo lito... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Baurak: tak maji maly dite, kdyby to byli tri dospeli, tak nic, ale toho ditete mi bylo lito... hele to bych vubec neresil, jasne vedeli do cehou jdou a s tim to taky museli vzit, tim padem at se s tim poperou a pro tebe je to jen plus a oni musi ocenit, ze jsi udelal maximum :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak to je dobrej Relax. Je tam čistej vzduch všude plno vody... no pohoda. jojo ja to tady mam rad, dnes jsem si dal 90km na kole a krasna projizdka PS: podpis celkem hustej!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 přátelé..dobrou noc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 mej se krasne a preji dobrou noc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Meli nekde zarizeny chatky v kempu, ale tam s nima dost vyjebali co se ceny tyce, tak se na ne vykaslali... No, ted uz je to jedno, ted tu se mnou sedi, pijou vino a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak taky dobrou chlapi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ja asi dlouho spat nepujdu Dobrou, Rosto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 ... Tak mohli by jsme něco "malího" podniknout když budou ty prázdniny a vyvést rodinky na nějakej ten weelet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Nemuzu nikoho premlouvat, i Vittorio se ptal, jestli by tu nesel udelat sraz, ale asi je to pro vas daleko... ale kdyz bude mit nekdo zajem, tak neni nejmensi problem Jen jestli si vyberete hlavni sezonu, chce to zamluvit dost dopredu, aby se nestalo neco jako dneska tem hostum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 To je jasný že takový přepadovky večer jsou buď a nebo. Když už by se někam jelo, tak je určitě lepší se domluvit na tom kdy, kdo a jak dlouho by jsme zůstali. O tom sraze tam už psal i Petr81 jak jsme řešili besídku na jaře ale pro Ostraváky je to už hodně daleko. Na besídku je nejlepší střed republiky ať to máme všichni tak nějak rozumně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Jo, jasny, to chapu, taky se priklanim k tomu, aby to meli vsichni priblizne stejne daleko na besidku. Jeste ze maji hezkou dceru, ktera tu s nima sedi, bych je jinak uz vyhnal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Co to čtu - dceru !!! Kolik jí je ??? A Ty nemáš poruce foťáček !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tipnul bych tak 19... fotak? Ted? To by bylo napadny hodne pan rek, ze se mu tu libi, tak jeste prijedou, uz jsem mu musel dat i vizitku, tak se tu treba potkate nekdy Uz jsem mu otevrel druhou flasku slivovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Tak né že jí společensky odpravíš rodiče slivovicí a onu 19.letou dceru potom ... - no asi bych se nenechal moc dlouho přemlouvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 Ja? takovej slusnej? Uz se tu do me snazili nacpat panaka, ale maji smulu, byl jsem dneska cvicit, takze to nejde aspon se mam na co vymluvit No ale kdyz na ni tak koukam, tak ma docela slusnou postavicku A chlapik ma plus, prijeli Superbem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.