Rosťa19 Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak hoši o je to tady za zvrhlosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Nic nic to tě jen očí šálíííí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 tak hoši o je to tady za zvrhlosti. Kdééé a jakýýý ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ... Zítra jedu na oběd k našim tak se tam můžu navečer taky stavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ty hrábě nevím jestli se zejtra něco koná..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Zejtra se bude dorovnávat hladinka alkoholu v krvi u některých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 O co jdeeeeeee? :p o ničem nevím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 -_- akorát já furt pivo moc ne, nechci dráždit krk, rád bych se z toho vykurýroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Když tady nikdo není tak kdoví kde zase nasávají !!! Taky jsem něco chytl - zku.vený počasí !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No nic, jdu si na chvílu lehnout tak ahojte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 dneska to sluníčko pěkně pálí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Tak jsem tady, totalne odrovnanej... spat jsem sel v pul ctvrty a vstaval v sedm Hrabe: Slecna akorat konstatovala, ze jsem ji nenabidnul volnou postel u me v pokoji, tak asi nic... no a pak se slo spat, kazdy na svoje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 ... Kécáš !!! Neříkej že sis něco takovýho nechal prchnout !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 13. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 dneska to sluníčko pěkně pálí Tak dneska přes noc mě to ale vůbec nebude vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ahoj kamarádi... nazdárek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ahojky čertíčku, jak se máš...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Ahojky čertíčku, jak se máš...? ale jo,dobře..chystáš se někam? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Já se mám taky docela obstojně. Nechystám se nikam, leda tak do postele, ale ještě chci opláchnout oktu a načrtnout dva výkresy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Já se mám taky docela obstojně. Nechystám se nikam, leda tak do postele, ale ještě chci opláchnout oktu a načrtnout dva výkresy opláchnout oktu?tak to aby si pomalu šel,dokud je světlo ne? jo a jináč, sem Žaneta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No já právě čekám na to, až zapadne slunce, aby mi ten šampon s voskem nezasychal, dokud ho nespláchnu... A jináč jsem Luboš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 No já právě čekám na to, až zapadne slunce, aby mi ten šampon s voskem nezasychal, dokud ho nespláchnu... A jináč jsem Luboš mě těší tedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Nápodobně... Běžím na tu oktu a za chvíli jsem zde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Nápodobně... Běžím na tu oktu a za chvíli jsem zde... jasan...tak zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 13. Červen 2009 Sdílet Vloženo 13. Červen 2009 Už jsem zase tady, dělal jsem i disky + pneu, tak se to trochu protáhlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.