MichalF Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mnooo ... po sobote sem nemohl rano ani vstat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobrý všem Brno - tak jako mraky tam jsou, ale teplo taky Petr81: čauk, "umíš" i správní právo? měl bych dotaz no kdysi mě živilo hlavně, tak si snad ještě něco pamatuju, písni SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Mnooo ... po sobote sem nemohl rano ani vstat o vikendu vstavat nemusis :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 o vikendu to zase vylecis :-) Já se léčím asi 2 tejdny a furt nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dobre rano! Pokud bych mel citovat papir, ktery lezi prede mnou, tak je tam napsano: Reife- und Diplomprüfung an der Handelsakademie Informationsmanagement und Informationstechnologie BESTANDEN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Pánové musím se podělit.. tak klasika zvoní poštačka, tak běžím otevřít klasicky v trenclích (už si musela zvyknout..) Občanka, hledám nenalézám, tak nic, řekl jsem jí, at mi to nechá na poště, že se odpo stavím, vypíše papír a pak... (čekáte nějaký prasárny co? , nic nebude ) Pak říká, ještě slečna tady na vás asi čeká.. Já: Pokračování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Reife- und Diplomprüfung an der Handelsakademie Informationsmanagement und InformationstechnologieBESTANDEN Gratuluju já german sprechen, ale nevím jestli ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Já se léčím asi 2 tejdny a furt nic ale z ceho?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a pokracovani je jaky?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 a pokracovani je jaky?? to mě taky zajímá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dadacek: fakt uz jsem si to zaslouzil, o tenhle car papiru jsem tady bojoval neskutecne dlouho... nehorazna uleva. Jen se musim dneska nejak dostat domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ale z ceho?? Ty těžko říct chřipka ani nic takovýho to není, ale mám furt hlen v krku, kašlu, kašlání je jak nějakej tuberák a ještě mě při tom tak bolí hlava, že mám pocit, že mi rupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Jen se musim dneska nejak dostat domu TY nejsi autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 TAkže pokračování... Poštačka odstoupila bokem a najednou taková tak do 25ti krásná slečna, hnědovláska s takovým velkým balíkem, no chvilku sme na sebe čuměli. Ona asi nechápala mě v trenclích a já to, kdo to jezdí pro zásilkové služby Fakt luxus Ona že ten balíček je pro sousedy a že tu je už druhým dnem a že by zítra musel jít zpátky odesílateli bla bla bla.. Tak sem jí to podepsal (jako měla zajímavou mašinku), prý jsem měl tlačit, tak jsem zatlačil a udělalo to čáru přes půl displeje tak jsem se tam pak přes to jaksi podepsal, vzal balík s ní se rozloučil zavřel dveře a šel na forum se podělit čekali ste něco jinýho co? je mi to jasný :smich: Třebas příště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Dadacek: no jsem, ale prave proto nahazu vsechny kramy do auta (dneska by se mi hodil kombi) a nekdy vecer vyrazim, az budu strizlivej... Taky sis moch neco dovymyslet, bysme ti to sezrali to s postackou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Ty těžko říct chřipka ani nic takovýho to není, ale mám furt hlen v krku, kašlu, kašlání je jak nějakej tuberák a ještě mě při tom tak bolí hlava, že mám pocit, že mi rupne jo to jsem mel neco podobneho :-) nakonec jsem skoncil doma a mel antibiotika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 TAkže pokračování...Poštačka odstoupila bokem a najednou taková tak do 25ti krásná slečna, hnědovláska s takovým velkým balíkem, no chvilku sme na sebe čuměli. Ona asi nechápala mě v trenclích a já to, kdo to jezdí pro zásilkové služby Fakt luxus Ona že ten balíček je pro sousedy a že tu je už druhým dnem a že by zítra musel jít zpátky odesílateli bla bla bla.. Tak sem jí to podepsal (jako měla zajímavou mašinku), prý jsem měl tlačit, tak jsem zatlačil a udělalo to čáru přes půl displeje tak jsem se tam pak přes to jaksi podepsal, vzal balík s ní se rozloučil zavřel dveře a šel na forum se podělit čekali ste něco jinýho co? je mi to jasný :smich: Třebas příště ja uz cekal cervenou knihovnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Taky sis moch neco dovymyslet, bysme ti to sezrali to s postackou Mě to je jasný lol ale já si nechtěl moc vymýšlet ještě bych dostal horší pověst než mám teď Ale byla luxusní.. PS: fotky až po 22 :smich: PSS: snad si nemyslíš, že se podělím o všechno lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jo to jsem mel neco podobneho :-) nakonec jsem skoncil doma a mel antibiotika antibiotika neee, to necuuuu (a asi proto jsem ještě nešel za doktorkou..) když mám doma máti ta je za celý lékařský středisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 ja uz cekal cervenou knihovnu Není problém, si něco objednám a určo dojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 antibiotika neee, to necuuuu (a asi proto jsem ještě nešel za doktorkou..) když mám doma máti ta je za celý lékařský středisko ja uz jsem pak musel, nebylo jine reseni, jinak tam taky chodim nerad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Není problém, si něco objednám a určo dojede no tak vidis, a musis rict, ze chces aby ti to dorucila ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 jo to jsem mel neco podobneho :-) nakonec jsem skoncil doma a mel antibiotika tak já jsem dopadl úplně stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Prijede postak Ondra a budes v p*deli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 no tak vidis, a musis rict, ze chces aby ti to dorucila ona Prijede postak Ondra a budes v p*deli Co já vím, tak tady tyto firmy maj stejný lidi na daný okrsek A jestli přijede Ondra, tak se budu zapírat :smich: a trvat na slečně Petr: díky za reakci na SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.