Přejít na obsah

Problém s ohřátím motoru

Fire

Doporučené příspěvky

Termostat jsem kopil origo ve Škodovce cena včetně těsníciho o kroužku 752 Kč.Zítra pokud to bude jen trochu možné ;) tak se to pokusím vymněnit .Největší problém ale bude upustit hladinu chladící kapaliny nechce se mi lehat pod auto kol100 a sundávat plech pod motorem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím vás kucí,

mám podobný (možná stejný) problém - teď při teplotách kolem -15 °C se mi Octa (1.9 TDI/66Kw) zahřeje myslím, že úplně normál jak vždy, ale zůstane viset teplota kolem 70°C a tam visí pokud jedu kolem 60km/h, když zrychlím a jedu kolem 90km/h tak se teplota přímo úměrně vyhoupne výš. Naopak jak brzdím motorem nebo jedu pomalu tak teplota klesá. Dnes jsem vypozoroval že když vypnu klimu (mám nastaveno 22°C na AUTO) tak teplota se chová jak má-hned letí k 90°C a tam visí i pokud mám ECO..

Tak nevím zda mám cosi v pytli nebo jen s ní neumim -mám ji jen asi měsíc a půl a do těchto mrazů mi fungovala úplně OK.

Napište zd má někdo podobné zkušenosti. Dík

Odkaz ke komentáři

Asi máš blbej termostat a když jede klima, tedy i větráky na jejím chladiči tak vychladěj tím pádem i vodní chladič.

To je jasné, že když foukám tak ochlazuju motorový prostor, ale že bude termostat v prdeli lze předpokládat dle toho kolýsavých, resp. neschopnost udržet otáčky???

Na diagnostiku se dostanu někdy o víkenu ptze musím denně s autem jezdit do práce a to od 6 do 18 tak nemám moc možností....

Jelikož to nevím optám se - co vše můžu zku... když budu takto dále jezdit??

Dík

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...