Přejít na obsah

piropásy


LiborS.

Doporučené příspěvky

zdravím. kamarádovy pomáhám sice ne na octávii ale na toledu II. s novou elektrikou, vyhořela mu u pojistek tak sme sehnaly celou elektroinstalaci s interierem z jiného vozu. vše je stejný jen jedna odlišnost byla u airbagů a to že předešlá instalace měla pouze 2 a ted má 4. řekli sme že je tedy sprovozníme a tak máme sedadla s pytli,boční snímače ,jednotku airbagů ale jednu věc sme zatím nevyřešili a to piropásy. je k ním totiž taky veden kabel a k předešlým se nic připojit nedá. neví někdo jestli se to dá obejít jako když se obchází airbagy odporem nebo je nutný tento signál pro funkci. případně co tam putuje za signál. děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si na 100% jistej, ale myslim ze prvni toleda II meli piropatrony ciste mechanicky (jako treba O1) takze na RJ bagu nebyly pripojeny a pozdejs se tam uz davali s elektrickou roznetkou - aktivovany signalem z RJ airbagu. Takze bud musis vymenit predpinace pasu a nebo tam hodit odpor jako u bagu ale jakej je ten odpor to nevim...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...