Bylzde Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 Musím se s vámi podělit o dnešní zkušenost...Navečer kolem 17:00 jsem si to jel pěkně do Žatce po novém asfaltu něco kolem kilíčka na tachometru a najednou kousíček za horizontem stojí černá kostka na silnici...naštěstí nic nejelo proti mě a tak jsem hodil myšku a vyhnul se tomu debilovi co tam nechal stát svoje zadělaný Tipo naprosto neosvětlené bez označení trojúhelníkem,prostě nebyl vůbec vidět...jet něco proti mě tak jsem ho trefil...no jedu dál a říkám si jestli nezavolat Pomáhat a chránit,aby tam jeli a nějak to označili...bohužel jsem tak neudělal a teď mě to mrzí...když jsem jel pak ze Žatce zpátky domu, tak už tam byla dopravka a bohužel někdo s Fábkou neměl tolik štěstí jako já, to neoznačené auto vzal bokem a skončil o kousek dál v příkopu a možná to opřel i o strom...teď mě sere, že jsem je nezavolal...mohl mít někdo o starosti v novém roce míň...sypu si popel na hlavu...a mám zkušenost pro příště, že je zavolám...jsou tu přeci od toho... PS:ptal jsem se měšťáka co tam řídil provoz a říkal, že to tam nechal nějaký cikán...PROSTĚ DEBIL!Ani se nesnažil to dát trochu víc do kraje,když už to neměl označený, to auto stálo kompletně všema 4 na silnici... TAK SNAD I PRO VÁS OSTATNÍ POUČENÍ...já už vím jak se příště zachovám...jednoznačně zavolám...to auto příště může přehlídnout třeba jeden z nás... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 2. leden 2009 Sdílet Vloženo 2. leden 2009 mlatit a zase mlatit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 jasne,volej je pokazde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. leden 2009 Sdílet Vloženo 4. leden 2009 Ano,je to tak.Taky jsem před 14 dny volal na 158 že v levém pruhu na dálnici D11 se váleji matrace.Umíte si to představit co by to udělalo v rychlosti 140-150 km/h.Ten přislušnik si to musel ověřovat po telefonu jestli si z něj nedělám srandu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.