Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám už delší čas možnost si dovést ze slovenska Jawu 555 "pionýra", motorka je už asi 15 let bez techničáku a proto mám dotaz, jak ji u nás přihlásit třeba jako veterána a jak ji prokázat při případné kontrole policajtů nebo celníků během převozu vzhledem k neexistenci techničáku.

clovede toto je realnej problem a nevim

ale kdyz jsem videl v tv ty s nosem nahoru co rikaji ze ted jsem koupil auto / veterana / za miliony,miliony me bude stat aby o auto jezdilo ale nejhorsi pro ne bylo ze musi platit nejakou / i kdyz desnou / dan,at jdou oni nekam

i kdyz podle co nezmam tak se nejakymu placeni pri prihlaseni nevyhnes

• Autor

S poplatky počítám, jde mi o to jak na přihlašování, když vozidlo bylo před lety papírové zrušeno a neexistuje už techničák

Pokud nemá auto nebo motorka techničák, tak to prostě nepřihlásíš. Tedy to je problém u nás, na slovensku to možná bude jinak. Jinak když se třeba ztratí techničák, tak ti vystaví duplikát, to není problém, ale aby ho mohli vystavit, musí být auto v registru vozidel. Takže ti nezbyde nic jiného, než koupit na samotné doklady a udělat přestavbu, což je docela problematické. Jinak pokud se vozidlo u nás přihlašuje jako veterán, ekologická daň se neplatí.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.