divous Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Poraďte mi prosím, jak nejlevějí opravit přední blinkr. Zřejmě během silvestrovského veselí mi někdo poškodil (urval, ukradl) krycí sklo předního blinkru. Vzhledm k 30 cm červstvého sněhu je nemožné se na parkovišti po něm poohlédnout. Je to čistá práce. Je to jakoby "odloupnuté" přední krycí slko celého vnitřního tělesa. I vlastní žárovka, objímka se mi zdá nepoškozená viz. obrázky. Funknčnost jsem nezkoušel, vzhledem k přítomnosti sněhu, aby nedošlo k nějakému zkratu. Lze někde zakoupit pouze to přední sklíčko? Čím případně přidělat? Mám Octavii r.v. 2001, lze použít náhradní blinkr z Octavie 99 (před faceliftem)? Nebo je jediné řešení koupit celé nové směrové světlo? Kolik případně stojí? Moc děkuji za jakékoliv odpovědi. MD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cokapid Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Dle mého je nejlepší způsob koupit nový a nebo mírně jetý blinkr celý dáš za něj něco okolo 199kč jak tak koukám na net a máš to skoro bez práce a bez mlžení atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. leden 2009 Sdílet Vloženo 5. leden 2009 Pouzit mozes len faceliftovy blinker, predface Ti tam nesadne (ine uchyty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurre Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Řešil jsem ten samý problém,mě ho teda sebrala srnka...,a po dvou pokusech objednání neorigo glinkrů z Auto Kelly (jeden měl jiný sklo a ten druhý zase parabolu) jsem si nakonec objednal originál za 650kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnxx Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Ja osobne bych koupil novy, nejlepe nejakou "Čínu", to mas za par korun. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 ČÍNU bych určitě nekupoval.Dá se sehnat origo za dobrý peníz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 Kupoval jsem na vrakaci za 200Kč. Vybral jsem si takovej, kterej se mi libil, je to lepsi i z toho duvodu, ze pokud mas trochu starsi auto, tak by na nem novej blinkr moc "zaril" oproti druhymu. kazdopadne lepsi investice nez do novyho cinskyho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
divous Vloženo 6. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 6. leden 2009 díky všem za rady ... půjdu do novýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 6. leden 2009 Sdílet Vloženo 6. leden 2009 http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2538 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazz7 Vloženo 8. leden 2009 Sdílet Vloženo 8. leden 2009 http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2538 Ten prodejce tam má špatný nadpis.Píše,že je výrobce Hella,ale na krabičce je napsané Visteon,dřívější Autopal.Hella vyráběla blinkry na Octavie1 do r.v. 2000.Visteon-Autopal od roku 2000 a výše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.