Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Poraďte mi prosím, jak nejlevějí opravit přední blinkr.

Zřejmě během silvestrovského veselí mi někdo poškodil (urval, ukradl) krycí sklo předního blinkru.

Vzhledm k 30 cm červstvého sněhu je nemožné se na parkovišti po něm poohlédnout.

Je to čistá práce. Je to jakoby "odloupnuté" přední krycí slko celého vnitřního tělesa. I vlastní žárovka, objímka se mi zdá nepoškozená viz. obrázky.

Funknčnost jsem nezkoušel, vzhledem k přítomnosti sněhu, aby nedošlo k nějakému zkratu.

Lze někde zakoupit pouze to přední sklíčko?

Čím případně přidělat?

Mám Octavii r.v. 2001, lze použít náhradní blinkr z Octavie 99 (před faceliftem)?

Nebo je jediné řešení koupit celé nové směrové světlo? Kolik případně stojí?

Moc děkuji za jakékoliv odpovědi.

MD

post-6425-1231176920_thumb.jpg

post-6425-1231176938_thumb.jpg

Vloženo

Dle mého je nejlepší způsob koupit nový a nebo mírně jetý blinkr celý dáš za něj něco okolo 199kč jak tak koukám na net a máš to skoro bez práce a bez mlžení atd..

Vloženo

Řešil jsem ten samý problém,mě ho teda sebrala srnka...,a po dvou pokusech objednání neorigo glinkrů z Auto Kelly (jeden měl jiný sklo a ten druhý zase parabolu) jsem si nakonec objednal originál za 650kč

Vloženo

Kupoval jsem na vrakaci za 200Kč. Vybral jsem si takovej, kterej se mi libil, je to lepsi i z toho duvodu, ze pokud mas trochu starsi auto, tak by na nem novej blinkr moc "zaril" oproti druhymu. kazdopadne lepsi investice nez do novyho cinskyho.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...