Září 24, 201410 r Jednoduše-výsledný mechanický produkt toho co máš venku je jako šroubovák, který se otáčí o cca 90st doprava a doleva s definovaným středem. To zapadá do vlastního zámku, kde to ovládá-krom jiného- dva mikrospínače. Je-li středová poloha vlivem špatného mechanizmu nebo té vložky jinde než má, tak si zámek myslí -odemknout-zamknout-safe.
Září 26, 201410 r Tak nakonec to byla vysypaná vložka, známý mi to znovu postavil a složil včetně výměny těch částí z opravné sady. Zámek sám nyní zamyká OK, ale centrál stále zlobí. Chvílemi fungoval úplně OK, potom zase vůbec. Když to zlobí zámkem u řidiče zamknu jen odpovídající dveře. Stává se, že i při odemčení neotevřu kufr. Dokonce se mi stalo, že jsem zamkl u spolujezdce a poté chtěl odemknout u řidiče. Zámek se odemkl jen u těch jedněch dveří a to tak, že zůstala blikat kontrolka safe. Může to stále být tou vložkou? Mohli jsme ji nějak špatně sestavit, či zpět nainstalovat?
Září 26, 201410 r Vložkou to nemůže být, toto je už čistě elektrická záležitost. Buď přelámané dráty mezi dveřmi a sloupkem a nebo špatný mikrospínač.
Září 27, 201410 r A poradili byste mi, prosím, jak tu závadu diagnostikovat? Chápu, že budu muset rozebrat dveře, ale po čem se dívat, co konkrétního hledat...?
Září 27, 201410 r Začal bych uvolněním gumové průchodky mezi dveřmi a tam by jsi měl hned vidět zda jsou kablíky přelámané - opatrně je všechny zkontroluj a zkus s nimi mírně zahýbat, aby jsi viděl zda jsou O.K.. Pokud by tam bylo vše v pohodě, tak by to byl s nějvětší pravděpodobností mikro spínač zámku. To už je zde hafo x popsané a tak pohledej, návod najdeš!
Říjen 4, 201410 r Jen tedy možná hloupá otázka - jak konkrétně poznám ten vadný kabel? Díval jsem se a zdá se mi to OK, ale je pravda, že před časem mi vypadával výškový reprák právě u řidiče, sundal jsem tu gumovou průchodku, trochu s tím zahýbal a už to nezlobilo...ten centrál ale blbnul už předtím...
Říjen 4, 201410 r Nevím jestli jsi rozpojil i svorkovnice na sloupku. Jestli ne,tak to určitě udělej a několikrát zacvakni a vycvakni. Může se jednat jen o oxidaci. Popřípadě prostříkej kontaktolem.
Leden 27, 201510 r Mám podobný problém, L.P. dveře bez centrálu. Při odemykání otočím doleva, dveře se odemknou, ale klíček se nevrátí do svislé polohy. Abych ho vytáhnul, musím s ním otočit. Samozřejmě to tam někde drhne. Při zamykání to nedělá a do svislé polohy se vrátí automaticky. Co mám vyměnit? Taky vašroubovat ty dva šroubky, povytáhnout vložku atd.. Díky
Leden 28, 201510 r Uvažuju, že to hodim do škodovky ať se chlapci ukážou. Kupovat si opravnou sadu, sice za pár korun a pak to bastlit sám doma se mi nechce. Cena opravy by neměla být nějaká závratná ne.
Leden 28, 201510 r By mě vůbec nepřekvapilo, kdyby ti ve škodovne nabídli pouze kompletní výměnu zámků. Případně výrobu jen té jedné vložky na zakázku...
Leden 28, 201510 r Vložkou to není. Je to tou věcí co je za vložkou. Korunka pérko hřídelka. Stojí to pár korun a mají to v každé škodovce. Trochu hlavolam to složit.
Leden 28, 201510 r Když to ve škodovce mají, tak by to mohli umět i opravit. Až bude čas tak tam dojedu, ještě budu volat klukovi co mi auto dělá. Jestli na to bude mít čas.
Leden 28, 201510 r V pátek ráno jedu k dvornímu opraváři a koukne se mi na to. Pak sem dám vědět co to bylo.
Leden 31, 201510 r Tak to vyřešila opravná sada, celkem i s prací za 300,- práce na 10 minut. Byl ulomenej jeden jazýček z těch 2 na tom kroužku.
Duben 24, 201510 r Zdravičko Prosim poradte mi ak mate s tým niekto skusenost včera som normalne zamkol a dnes idem k autu odomknut som odomkol ale naspat zamknut už nejde... do pravej polohy proste nejde potočit klucikom ... do lavej odomknut ide a do pravej zamknut už nie... mate s tym niekto skusenost?
Srpen 2, 201510 r ahoj prosím vás potřeboval bych poradit. na fabii se nám zaskel zámek zadních dveří a nemůžu ty dveře nijak otevřít zkoušel jsem mlátit kladivem do dveří jak sem četl rady,ale nehne se. na VAGu sem si ověřil,že jsou dveře v pozici SAFE. ten zámek ale asi bude po smrti i když má auto jen 30 tis sice 2003,ale začalo to blbnout před rokem vždy sem promazal táhla a začalo to fungovat,ale problém asi v motorku. už zháním pomalu novej zámek,ale nevím jak se k němu dostat ten plech se asi musí odvrtat co? dělám v servise přijímacího technika,ale děláme fiaty tak nevím jetsli mi to někdo zvládne vyměnit. četl jsem, že zámek by se musel vyštípat a pak povolí,ale se zavřenýma dveřma se vše bude dělat naprd:) ten elektzrošok zámku asi sám nezvládnu taky. prý se tam dá dostat nějak zezadu ke kabeláži,ale asi to nebudu ani zjišťovat. primárně nyní potřebuji oddělat ten plech a nezničit nic
Srpen 2, 201510 r Ahoj škoda ,že trošku nehledáš. Nejsi tady žádný nováček a řešení tvého problému je tu popsané.
Srpen 2, 201510 r já sakra hledám 2 dny jinak bych asi nepopsal možnsoti co jsem se dočetl ne? založil jsme nové téma? NE! tka nevím co rýpeš takové odpovědi jsou spam Upraveno Srpen 2, 201510 r od ondikTDI
Srpen 2, 201510 r ondíku TDI dlouho jsi tady na foru nebyl a tvé příspěvky z minulosti odpovídají i těmto blábolom co píšeš! nech ti poradí někdo jiný,když jsi takový borec! Já tě jen slušně upozornil,že tvůj problém je už popisovaný a řešený.
Srpen 3, 201510 r tak hlavně tazatel si na většinu věcí hned odpověděl. Jediný otazník zůstal u stahovačky - takže ano, musí se odvrtat a se zavřenými dveřmi to jde pěkně blbě, ale to jsi asi taky věděl...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.