Přejít na obsah

ma ma fabka junior servo nebo nema? podle vinu pozname


SpeedyTuning

Doporučené příspěvky

Jestli Ti to pomuže dle vin kodu:Škoda Fabia Classic (Junior) 1.2 HTP 40kw

modelový rok 2003, výrobné číslo 652902

1x airbag, výrobný závod Mladá Boleslav

Zadaný VIN kód je platný!

Samozřejmě že bylo možno si ho přiobjednat,stejně jako silnější motor.Dle vin to je clasik oškubanej na juniora,takže možné to je.Záleží jak to točí na mistě když auto stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Otevři kapotu a koukni se mezi levé přední světlo a akumulátor, jestli tam máš zelené víčko (je od nádobky posilovače řízení)... Nebo, když píšeš v druhém tématu výpis z vagu, tak se na něm koukni, jestli se připojíš na adresu 44-Podpora řízení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

adresa no connect ale s vagem to zas moc neumim, a s fabii uz vubec ne... nadobka serva tam asi neni, ale co by teda zpusobovalo to tuhe rizeni?

Jedine ze by tam puvodne bylo, a nekdo ho zamerne vyndal..pak bych chapal ze to jde ztuha, kdyz bylo pri vyrobe pocitano s pomoci serva

post-715-1231619278_thumb.jpg

Editováno: , autor: SpeedyTuning
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže posilovač tam není, proč to bylo měkčí nevím... nebyl to jen subjektivní pocit, nebo nestál si na sněhu? navíc posilovač je hodně znát, zvlášť na když stojíš na místě, s posilovačem otočíš volantem jednou rukou.

Edit: už si někdy jel autem bez posilovače? to mají tuhé řízení všechny, pokud nejedeš rychleji...

Editováno: , autor: Ciryl
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Niektoré Juniory mali servo, niektoré nie. Spoznať sa to dá hneď na prvý pohľad, bez otvorenia kapoty - ak je vnútri volant z airbagom taký, ako majú ostatné Fabie I, tak servo má. Ak je vnútri volant s airbagom z Octavie I, tak tam servo nie je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak servo opravdu nemam, ale proc pri jizde je rizeni tuhe tolik ze 80kilovej clovek ma problem jen tak tak tocit dvouma rukama.??? jinak ted vecer sem to tetoval na snehu, vice mrzlo tak to bylo mozna tim... ale opravdu to zataceni neni normalni...to ze de na miste ztuha chapu, ale ve 100km rychlosti? jednou rukou se to rozhodne neda ovladat, jen pri delsich cestach ale urcite ne ve meste...a podle me zensky by s ti mani nezvladly jezdit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno tak jsem bez serva,neni tam:) ted ale proc je rizeni tak tuhe... Mechanik rikal ze ma spatne rizeni (nezapomente,ma 250najeto a bylo to firemni auto,takze opravy se provadely jen nejnutnejsi) mohlo by to byt teda nejak skriple primo v rizeni,nebo zatuhle? Nebo si to mechanik vymyslel, chtel to auto od te firmy totiz odkoupit, tak to urco nebude draha oprava, kdyz na tom mel osobni zajem.

Ps:s tim rizenim mate pravdu,tuhe je porad stejne,tamto bylo asi jizdou na snehu

Editováno: , autor: SpeedyTuning
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud má už 250tis,tak bych kopil nové ložiska horního uložení a nové,čepy v ramenou a čepy řízení na každej straně tedy vyměnit 3věci a budeš mít dalších 250tis klííííííííííd.Někdo tu má inzer. na díly asi cc-autodíly nebo tak nějak a tam maj docela dobrý ceny i za origo díly.A taky bych se podíval na rízení tzn.převodku řízení měla by mit nějakej otvor na promazání,ale to nevím na 100% ještě jsem ji neměl v ruce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...