Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor
nemám možnost porovnat, ale v jednom testu, kde porovnávali Fabii 1.9TDI s pažoutem 206 HDI, tak Fabia byla uvnitř tišší, zvenku si to již nepamatuju

Jako subjektivně se mi HDIčko zdá tižší, ale třeba je Fábia l=pe utlumená. A co je slyšet venku je celkem jedno :)

Podle mě je HDI nejhlučnější diesel co sem kdy slyšel - z těch modernějších ;) ale v interiéru to není tak hrozný.. TDI ve Fabce je slyšet, ale asi jako každej diesel.. Objeď si bazary, projeď a uvidíš, však to auto nemusíš hned kupovat ;) Nebo někoho známýho kdo má TDI ve Fabce nemáš? Že by tě nechal svézt??? Rozhodně mi přijde zvuk TDI příjemnější než HTP :) Ale co člověk, to názor :)

...Rozhodně mi přijde zvuk TDI příjemnější než HTP :) Ale co člověk, to názor :)

nemohu s tebou souhlasit ... jel jsem ve služební Octavii II TDi trasu Brno-Pha a zpět a musím říci (jelikož hůře slyším), že jsem si za tu cestu moc s kolegyní nepopovídal, chvílemi jsme ji přes motor moc neslyšel (dodržoval jsem rychlost 110-130km/h). Rád jsem pak přesedlal do svého tichého HTP. -_-

• Autor
Podle mě je HDI nejhlučnější diesel co sem kdy slyšel - z těch modernějších ;) ale v interiéru to není tak hrozný.. TDI ve Fabce je slyšet, ale asi jako každej diesel.. Objeď si bazary, projeď a uvidíš, však to auto nemusíš hned kupovat ;) Nebo někoho známýho kdo má TDI ve Fabce nemáš? Že by tě nechal svézt??? Rozhodně mi přijde zvuk TDI příjemnější než HTP :) Ale co člověk, to názor :)

Právě že Fábku 1.9 TDI nikdo v okolí nemá. Jel jsem jen s 1.4TDI a to se mi teda moc nelíbilo ten zvuk uvnitř. S 1.9 jsem jel akorát v Galaxy a Octě II, ale tam to není PD tuším a tak nevím jak je ten motor slyšet v té Fábii. Po Novym roce se chystám do bazarů na porovnání tak snad mi to bude jasnější...

Právě že Fábku 1.9 TDI nikdo v okolí nemá. Jel jsem jen s 1.4TDI a to se mi teda moc nelíbilo ten zvuk uvnitř. S 1.9 jsem jel akorát v Galaxy a Octě II, ale tam to není PD tuším a tak nevím jak je ten motor slyšet v té Fábii. Po Novym roce se chystám do bazarů na porovnání tak snad mi to bude jasnější...

ve fabce je PD ;)

• Autor

Dyť já vím, se tady o tom bavím...

nemohu s tebou souhlasit ... jel jsem ve služební Octavii II TDi trasu Brno-Pha a zpět a musím říci (jelikož hůře slyším), že jsem si za tu cestu moc s kolegyní nepopovídal, chvílemi jsme ji přes motor moc neslyšel (dodržoval jsem rychlost 110-130km/h). Rád jsem pak přesedlal do svého tichého HTP. -_-

To mohu jenom potvrdit OII 2,0 TDI je hrozně hlučný, zlepší se to pouze , když máš na uších klapky jako měl Otík ve známém filmu. - je to jízda za trest. 50 - 100 km jde ,ale víc se nedá vydržet - aspoň na mě to tak působí. Mám f 2,0i a slyším jen větrák a kola!!!!!!

Upraveno od aleshh

• Autor

Omlouvám se za menší OT

Dali by se někde spolehlivě sehnat (stáhnout) jednotlivé výbavy fábií, hlavně tedy co obsahovali? našel jsem na netu pár sránek, ale v něčem se rozcházejí. Na stránkách škody taky něco je, ale už jen pofacelift.

Víte o něčem?

Omlouvám se za menší OT

Dali by se někde spolehlivě sehnat (stáhnout) jednotlivé výbavy fábií, hlavně tedy co obsahovali? našel jsem na netu pár sránek, ale v něčem se rozcházejí. Na stránkách škody taky něco je, ale už jen pofacelift.

Víte o něčem?

To bude asi dost složitý, když každej MR obsahoval něco jiného... Ale ty základní věci zůstávaly pořád, takže si to můžeš odvodit od těch současných ;)

tak nevím, v OII TDI sem nejel :) zato s Haťapky mě vždycky bolí hlava :( hlavně z tý 40kW...

• Autor
To bude asi dost složitý, když každej MR obsahoval něco jiného... Ale ty základní věci zůstávaly pořád, takže si to můžeš odvodit od těch současných ;)

no mě jde hlavně o to že teď mám v merku Eleganci 9/03 a nemá mlhovky(ty si myslím že by měli být) a ani vyhřívaný sedadla a vzadu el.okna (to právě nevím jak to je). Tak v tom mám trochu zmatek. Někde jsem našel že má mít vše, jinde zas že ne a teď se v tom vyznej.

Ale mělo by to jít zjistit podle VINka ne?

-mlhovky má mít určitě

-sedačky pokud vim tak určo zase nebyly (i v RS jsou za příplatek)

-el. zadní okna měli myslim jenom první kusy, ale 2003 už určitě ne ;)

ale radši si počkej na někoho chytřejšího ;)

• Autor
-mlhovky má mít určitě

-sedačky pokud vim tak určo zase nebyly (i v RS jsou za příplatek)

-el. zadní okna měli myslim jenom první kusy, ale 2003 už určitě ne ;)

ale radši si počkej na někoho chytřejšího ;)

Tady jsem právě našel něco jinýho http://skodaps.wz.cz/fabia_fakta.php

to bude udělaný asi podle těch úplně prvních fábek, kde byly třeba i ty vyhřívané sedačky... Ale taky nvm, vim jen to co občas jsem někde přečet... :)

Zkus to podle toho VINu, já o těch výbavách nvm skoro nic, takže ať to potom není JPP.

http://blog.cernosice.cz/index.php/2007-07...ani-vybavy-u-vw :palec2:

• Autor

Jo o té stránce vím. Napřed musím od majitele zjistit to VIN. Snad mi ho dá...

Upraveno od Marousek

Fabka v TDI PD je extrémně hlučná, motor duní a je totální bolehlav, lépe se mu vyhnout obloukem. :help:

• Autor

Já to vím lol

• Autor

Já to tušil lol

no mě jde hlavně o to že teď mám v merku Eleganci 9/03 a nemá mlhovky(ty si myslím že by měli být) a ani vyhřívaný sedadla a vzadu el.okna (to právě nevím jak to je). Tak v tom mám trochu zmatek. Někde jsem našel že má mít vše, jinde zas že ne a teď se v tom vyznej.

Ale mělo by to jít zjistit podle VINka ne?

mlhovky má elegance vždy ;) el. zadní okna byly vždy na přání - i u eReSa a vyhřívaný sedačky byly jednu chvíli jako základní výbava u Elegance, pak ji zrušili, ale kdy to bylo už nevím.. motor PD není hlučnej až tak hrozně jak píše Mello ;) jak sem už napsal, je to pro mě lepší zvuk než Haťap ;)

tak nevím, v OII TDI sem nejel :) zato s Haťapky mě vždycky bolí hlava :( hlavně z tý 40kW...

Copak hlava...ale mě by bolely ruce.... ;):smich:

Fabka v TDI PD je extrémně hlučná, motor duní a je totální bolehlav, lépe se mu vyhnout obloukem. :help:

Je to tak delší cesty jsou utrpením jak O2 tak F. U fabky jště vybrace - nekupovat !!!

mlhovky má elegance vždy ;) el. zadní okna byly vždy na přání - i u eReSa a vyhřívaný sedačky byly jednu chvíli jako základní výbava u Elegance, pak ji zrušili, ale kdy to bylo už nevím.. motor PD není hlučnej až tak hrozně jak píše Mello ;) jak sem už napsal, je to pro mě lepší zvuk než Haťap ;)

souhlas, mlhovky má elegance vždy, ale zadní el okna fabia měla na začátku výroby u elegance bez příplatku, pak je zrušili

vyhřívané sedačky se u elegance připlácí i teď

Je to tak delší cesty jsou utrpením jak O2 tak F. U fabky jště vybrace - nekupovat !!!

nabál bych se TDi PD ve Fábii, podle mě Tě zbytečně straší. Nic hrozného, jak se tady píše, to není

klidně bych do toho šel

• Autor
nabál bych se TDi PD ve Fábii, podle mě Tě zbytečně straší. Nic hrozného, jak se tady píše, to není

klidně bych do toho šel

Já vím taky si z nich nic nedělám. mlhovky u té Fábky nejsou tak si říkám proč je tam nemá, je mnoho důvodů, ale nejhorší by bylo kdyby to byla bouračka. No uvidím po Novym roce se na ni jedu podívat...

• Autor

Tak týpek mi napsal že to nemá od výroby sdružený přepínač, tak proto nemá mlhoky, ale nějak se mi to nezdá. Je to možný?

Obrázek toho přepínače z auta. Pozná někdo jestli je i na mlhovky ve předu?

http://www.email.cz/getAttachment?session=...15%FCM%DD%5D%E3

Upraveno od Marousek

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.