warhead Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 taky gratulace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky velka gratulace! Mel jsem 2 favoritky, 7 a 10, jenze 10ka nesmela promluvit, to 7ka ma v hlave srovnano, tudiz od Moniky Zidkovy mi prvne vysel tip Jeste jednou gratulace! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No vůbec mi to nepřišlo, že to je o inteligenci četl jsem si u toho Román pro muže a sledoval jen promenádu, ale některé odpovědi mě dostávaly Ale určitě není jednoduché stát před plným sálem, v tom měly holky pravdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Ja videl predstaveni na zacatku a pak jsem pry prisel chvili po promenade. Po tom prisernym sponzorskym divadle predloni, kdy se na to nedalo ani koukat, jsem to loni vynechal a letos jsem to taky puvodne neplanoval sledovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 No mě moc nezaujala ta komentátorská dvojice, se tam za tím půltíkem schovávali jak teplí bratři a jinak nic. Na Evropě dvě to dobře dneska ráno rozebíral Hezucký s Marešem a s Lucií :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Njn, ono s moderatorama je to u nas celkove bida s nouzi Hezky si napsal to "jak tepli bratri", jedine to tepli neni jisty asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Bylo to takové neslané nemastné.Jinak prý minimálně dvě holky měli plastiku prsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Které ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Chat s misskou :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Taky sem si vsim, ale ktery, to uz nefim Naky nizsi cislo, 1,2 nebo 4 urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 michal: Na internetu se objevily spekulace, že dvě z 12 dívek mají za sebou nějakou plastickou operaci, jste jedna z nich? Lutovská: Pokud já vím, jedná se pouze o jednu dívku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pluto Vloženo 2. Březen 2009 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 JJ, jen 6ka (Julie Zugarová) byla upravená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2009 Sdílet Vloženo 2. Březen 2009 Černovláska? Celkem se mi taky zamlouvala (vidíš Rome, že nejsem jen na blondsky) a divil jsem se, že jde ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.