Březen 2, 200916 r Taky velka gratulace! Mel jsem 2 favoritky, 7 a 10, jenze 10ka nesmela promluvit, to 7ka ma v hlave srovnano, tudiz od Moniky Zidkovy mi prvne vysel tip Jeste jednou gratulace!
Březen 2, 200916 r No vůbec mi to nepřišlo, že to je o inteligenci četl jsem si u toho Román pro muže a sledoval jen promenádu, ale některé odpovědi mě dostávaly Ale určitě není jednoduché stát před plným sálem, v tom měly holky pravdu.
Březen 2, 200916 r Ja videl predstaveni na zacatku a pak jsem pry prisel chvili po promenade. Po tom prisernym sponzorskym divadle predloni, kdy se na to nedalo ani koukat, jsem to loni vynechal a letos jsem to taky puvodne neplanoval sledovat
Březen 2, 200916 r No mě moc nezaujala ta komentátorská dvojice, se tam za tím půltíkem schovávali jak teplí bratři a jinak nic. Na Evropě dvě to dobře dneska ráno rozebíral Hezucký s Marešem a s Lucií :-)
Březen 2, 200916 r Njn, ono s moderatorama je to u nas celkove bida s nouzi Hezky si napsal to "jak tepli bratri", jedine to tepli neni jisty asi
Březen 2, 200916 r Bylo to takové neslané nemastné.Jinak prý minimálně dvě holky měli plastiku prsou.
Březen 2, 200916 r michal: Na internetu se objevily spekulace, že dvě z 12 dívek mají za sebou nějakou plastickou operaci, jste jedna z nich? Lutovská: Pokud já vím, jedná se pouze o jednu dívku...
Březen 2, 200916 r Černovláska? Celkem se mi taky zamlouvala (vidíš Rome, že nejsem jen na blondsky) a divil jsem se, že jde ven...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.