Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Funguje to zase tak, že tam můžu dát nějakou fotku a v průběhu ji až do úzávěrky libovolně měnit?? ...páč víš jak, nikdy člověk netuší, jaká příležitost se může naskytnout ;)

Vloženo

Skajo,přesně na to jsem se chtěl taky zeptat. :palec2:

Pokud nebude fotku možno vyměnit,fotek se jen tak Vorlajz nedočká :) Každej bude taktizovat a čekat na dílko konkurence ;)

Vloženo

Jo! Jo! Už to vidím.Promin! V pohodě.Jsem jouda...pořád přemýšlim co a jak...chci to letos vzit zodpovědně.Hele a nechci aby tam dávali nějaky ty fotomontáže.Jasny? Nebo podávám protest :aggressive:

Vloženo

Já myslím, že základní úpravy jako vyvážení bílé, doladění barev, kontrastu, doostření, resampling, atd. jsou v poho a nepředpokládám, že by někdo vyfotil auto na dvorku a pak tam v PS dodělal na pozadí Alpy co stáhl z netu :)

Vloženo (editace)

Romarjooo: děkuju, ale myslím, že se nemusíš bát! Úplně souhlasím se Skajou. Loňská večerní fotka podle mě vyšla z foťáku už pěkně barevně a ostře, takže mě už moc nenapadalo, co tam pozměnit. Chtělo to akorát zaretušovat některý vady na objektivu, což je podle mě normální věc, ale je nesmysl dělat nějaký monstrózní montáže.. RS si z toho dělat nebudu, ani nechci. Pokud budu mít denní fotku, tak tam to některý věci, které tu Skaja vyjmenoval, chce provést.

Editováno: , autor: ViktorMPI
Vloženo

nauč sa photoshop a bude to v pohode :D ani ja v tom neviem a zatiaľ to nemám :kol-48: ale tie úpravy vorlík by si mal zakázať, Viktor ak budem chcieť mračítka viem na koho sa obrátiť :smich:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...