Přejít na obsah

Škoda fabia 1.9 tdi r.v. 2000 comfort


Doporučené příspěvky

Ahoj. 9.1.09 jsem zaparkoval svoji fabii v ulici česká blok 621 v meste Most cca v 15 hodin. 10.1 cca v 13 hodin jsem prisel k mistu kde parkovala moje fabie a auto zde jiz nebylo. Vse je nahlaseno na policii ČR. Auto nemelo zadne ,,domontovane,, zabezpecovaci zarizeni ani nic podobneho.

Jedna se o vůz : Škoda Fabia 1.9 TDI r.v. 2000 najeto cca 151000 comfort SPZ 4U6 76-79, tmave zelena metaliza. Vybava 4x airbag, Pal. počítač, imobilisér, předni okna v elektrice, klimatizace, el. zrcatka, radio orig. MC.

Dale jsem mel chromovane kryty klik(derovane), kryty pod kliky imitace karbonu, chromovanou mrizku chladice se znakem chromovane masky SCARY MOVIE. Dale byl u predni SPZ stržený lak a na čelnim skle byla u řídiče hned vedle sloupku mala prasklinka (cca 1-2 mm) opravena v servise ale presto viditelna. Cloveku ktery mi zajisti informace, ktere povedou k nalezeni automobilu v puvodnim stavu nabizim fin. odmenu 50 tisic. Vim nenito moc ale za par informaci to neni zase malo. Tato nabidka plati i pro lidi kterymi byl vuz odcizen s tim ze nepodniknu zadne pravni kroky. Prosim o shovivavost a pochopeni admina tohoto serveru. Jsem opravdu bezradny a byl jsem dohnan k teto zoufale nabidce. Za pripadne informace predem dekuji.

Editováno: , autor: Jakub.Zalesak
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...