Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

hosi,co tohle? ja to povazuju za dokonale (teda aspon vzhledove) :prc::prc::prc:

56-8mg1.jpg

57-i4h1.jpg

hosi,co tohle? ja to povazuju za dokonale (teda aspon vzhledove) :prc::prc::prc:

Postava super,obličej není můj typ

Safra, kde se procházejí takové krasavice ? Chtěl bych se jen tak kouknout, když už nic jiného... ;) Potěšit se pohledem..

Luxusni postavicka ... a ten zadecek ... :wub::wub::wub:

asi tak, postava je šukací, ale hlavu to chce vyměnit

čoveče asi bych ji nechal....ale spíš tu pusu nějak zaměstnal.....zaplnil, naplnil, nebo tak něco ;)

Pánové taková....ta by řvala jak V3Ska až po vejfuk zapadlá do bahna :p

hosi hlava neni spatna,jen ty zuby nejaky e-e... ale jak rika kops,staci zaplnit....

jen by me zajimalo, jestli by treba umela i uvarit veceri, nebo ve spolecnosti vezt rozumny rozhovor... kol119

Kurva nechcete zkusit odpovidat bez toho abyste sem milionkrat kazdej dal ten obrazek ?

Kurva nechcete zkusit odpovidat bez toho abyste sem milionkrat kazdej dal ten obrazek ?

a ještě jsou vybíraví :p , by to chtělo oživit téma foto našich ..... :)

Tak pro mě néééé. Ani postava ani obličej.

postava docela mnam, ale kluci hlavni je prece to co nosi v hlave. nebudte povrchni :D

Teď jsi to vitto rozsekl :smich:

Kua slint luxus a ten diferák :prc: A ten obličej spraví nějakej pytel :smich:

Kua slint luxus a ten diferák :prc: A ten obličej spraví nějakej pytel :smich:

Jak rikal jeden muj kamos...Hlavu zavres do dveri..Ale co,zas takovy strasidlo to neni,aby se to nedalo vydrzet.. ;)

ooojeje.... držka vcelku o nicem..,,snad sem se nikoho nedotk ,ale tot' muj nazor.. :) .dupka a zbytek pohodička noo

postava docela mnam, ale kluci hlavni je prece to co nosi v hlave. nebudte povrchni :D

A k tomu neco poradnyho uvarit -_-

Co by jste ještě nechtěli vy onanisti :D :D

Je vychrtlá a při šukání jí budou chrastit kosti.

ta zenska snaad nic nepapa ...

jj nikomu se nelibi ale vsichni by ji sukali, ze se nestydite. ja bych ji dal lux a at se ukaze, tady po psovi.

hosi ja uz sem to prehodnotil a mam do konce zivota jasno :Dlol lol

jj nikomu se nelibi ale vsichni by ji sukali, ze se nestydite. ja bych ji dal lux a at se ukaze, tady po psovi.

Ale tak víš co,na chatu dobrá

Presne tak, kazdej se tu dusuje, ale kdyby vyspulila prdelku tak nevim kolik lidi by tu reklo NE ;) s Tebou :prc: nechci !

Presne tak, kazdej se tu dusuje, ale kdyby vyspulila prdelku tak nevim kolik lidi by tu reklo NE ;) s Tebou :prc: nechci !

Ja bych ji uz nedal, nebyla nic moc... Takovy prkno lol

pánové, mně dneska obsluhovaly takový pěkný 3 bulharský servírky. Celkem tam těch servírek bylo tak možná 20, byla to hodně velká restaurace a nevím jak je to možný, ale téměř všechny ideální postavy. Jsem přemejšlel, jestli je nezkusit pozvat na hotel :-) Ale fuj, co to říkám...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.