Září 12, 200717 r Hezkaaaa Ale ja cekam na tu druhou princeznu Ta se mi libi vic Jakou??? Ja daval stale jednu slecnu.... On to má v hlavě ted trošku pomotaný, tak ho neberte vážně. Je celej paf z tohohle Aha ja si ji vsimal na te druhe fotce a tu prvni sem jen tak prelit tak sem myslel ze to je jina baba. Kazdopadne ... ma jiste prednosti
Září 12, 200717 r Hezkaaaa Ale ja cekam na tu druhou princeznu Ta se mi libi vic Jakou??? Ja daval stale jednu slecnu.... On to má v hlavě ted trošku pomotaný, tak ho neberte vážně. Je celej paf z tohohle No to je mozny, ale zadna hambata...
Září 12, 200717 r Hezkaaaa Ale ja cekam na tu druhou princeznu Ta se mi libi vic Jakou??? Ja daval stale jednu slecnu.... On to má v hlavě ted trošku pomotaný, tak ho neberte vážně. Je celej paf z tohohle Aha ja si ji vsimal na te druhe fotce a tu prvni sem jen tak prelit tak sem myslel ze to je jina baba. Kazdopadne ... ma jiste prednosti No to jo...asi tak ctyrky nebo ctyri???? Sam nevim
Září 12, 200717 r Bylo by zajímavý porovnat návštěvnost za týden hospody a tohohle tematu To kazdopadne...
Září 13, 200717 r Tak zase dalsi..... Noooooooooo.... ja bych sakra vedel co s ni... :prc: a hlavne s tema ctyrkama..
Září 13, 200717 r Tak zase dalsi..... Noooooooooo.... ja bych sakra vedel co s ni... :prc: a hlavne s tema ctyrkama.. Asi tak nějak ale my co máme takové doma!!!
Září 13, 200717 r Tak zase dalsi..... No a buchtu neukáže nebo co?! Moc spěcháš. Telenovela je pěkně na 1672 dílů. Ještě jich nebylo ani 10 a to nejlepší bývá na konec. Abysme se toho vůbec dožili.
Září 13, 200717 r Hezkaaaa Ale ja cekam na tu druhou princeznu Ta se mi libi vic Jakou??? Ja daval stale jednu slecnu.... On to má v hlavě ted trošku pomotaný, tak ho neberte vážně. Je celej paf z tohohle Aha ja si ji vsimal na te druhe fotce a tu prvni sem jen tak prelit tak sem myslel ze to je jina baba. Kazdopadne ... ma jiste prednosti Bych řekl, že jsi myslel na tu s tím gyrosem.
Září 13, 200717 r to je tu hrůza.2fotky,50 příspěvků,potom zase fotka,zase 30 příspěvků.nebylo by více foto??
Září 13, 200717 r to je tu hrůza.2fotky,50 příspěvků,potom zase fotka,zase 30 příspěvků.nebylo by více foto?? tak se připoj a dej aspoň fotku tvojí Denisy
Září 13, 200717 r Moje kámošky.Obě rozvedené s jedním dítětem(holky 10let).Ta vpravo má svůj vlastní nově postavený barák.Docela kočky
Září 13, 200717 r Tak zase dalsi..... Tak zase neco malo...Alespon tim zvysim navstevnost tak této bych zcela jistě rozuměl :D
Září 13, 200717 r Moc hezkej material ! Ty tady na me snad kazdej vecer cekas.... No jasne, ze jo Konecne muzu jit spat
Září 13, 200717 r Tak zase dalsi..... Tak zase neco malo...Alespon tim zvysim navstevnost A safra, začína přituhovat... Zaostřit a zvětšit...!!! A možná pohled z jiných úhlů by nebyl špatný, třeba to zkouknout ze zadu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.