Duben 8, 200817 r Neblbnete........nedelejte mi tady chute.........nebo dostanu hlad a rozdelam si bramburky :) Předsedo, neblázni, co když to bude číst paní předsedová
Duben 8, 200817 r Předsedo, neblázni, co když to bude číst paní předsedová Obcas cte...a nadava....at nezeru...ze budu tlustej
Duben 10, 200817 r Jeden případ pro starší a pokročilé Ty voe co to je?Typoval bych že hrála v Zemanovi
Duben 10, 200817 r tak zoufalej ještě nejsem Ale už bys po tý době na to měl nárok. Dostávaj spoustu a spoustu brómu.
Duben 11, 200817 r no a jeste dela ze nevi vodkud to ma... je to starej prasak No ani bych nechtel slyset co s ni vsechno delal Ale tak proti gustu ...
Duben 11, 200817 r no a jeste dela ze nevi vodkud to ma... je to starej prasak No ani bych nechtel slyset co s ni vsechno delal Ale tak proti gustu ... Napiště mi maily, pošlu vám video a speciálně pro Tebe vitto
Duben 11, 200817 r Napiště mi maily, pošlu vám video a speciálně pro Tebe vitto Video toho jak si ji "dal za usi" ?? No to snad ani nechcem
Duben 11, 200817 r Video toho jak si ji "dal za usi" ?? No to snad ani nechcem Nechceme se na tebe divat mischicko v dreamlandu, ty babicko... Ve 44 letech vi co chce a jde si za tim...
Duben 12, 200817 r Nechtěl jsem nikoho urazit tou babičkou To nevim zda jsi urazil, ale asi jsi to s takovou babickou jeste nevyzkousel, proto meles!
Duben 12, 200817 r To nevim zda jsi urazil, ale asi jsi to s takovou babickou jeste nevyzkousel, proto meles! Souhlas, když chytne stará stodola, tak pořádným plamenem.....nebo jak je to pořekadlo..
Duben 12, 200817 r Souhlas, když chytne stará stodola, tak pořádným plamenem.....nebo jak je to pořekadlo.. To je vuuuul... :smich: Ale asi mas recht.. lol
Duben 13, 200817 r To nevim zda jsi urazil, ale asi jsi to s takovou babickou jeste nevyzkousel, proto meles! Souhlas, když chytne stará stodola, tak pořádným plamenem.....nebo jak je to pořekadlo.. To je vuuuul... :smich: Ale asi mas recht.. lol 44 letou stodolu jsem vážně ještě neměl nejvíc 39
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.