roman 1 Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 zdravim prosim nepodivaly by se mi nekdo na cenu noveho turba do octavie 1.9 tdi 81 kw r.2002 motor asv na ETKE aby mne v servisu neosidili dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 Origo ta bude stat 25.000 aj nejake drobne bez montaze samozrejme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman 1 Vloženo 20. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2009 dik v v origo servisu skoda chceli 38000 to je ale bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
homer Vloženo 20. leden 2009 Sdílet Vloženo 20. leden 2009 kdyz tak hledas v etce nesla by ta etka poslat jako soubor e-mailem??Nedari se mi to nejak stahnout.Samozrejme v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Samotny program ma cez 2GB takze to asi mailom nepojde (+ obrazky neratam) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 sehnal jsem ho na ABW TUNING:cz za 21t na výměnu,pak jsem tu našel škodadíly,tam je na výměnu tuším 13t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sandwwich Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 21 za repas??? Trochu dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 rači napiš co s tím máš. Je jasný, že v servise by ti nejrači měnili celý turbo ale třeba je to prkotina jak u 90% případů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ne za repas,za nový ale s podmínkou že mu starý dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 28. leden 2009 Sdílet Vloženo 28. leden 2009 ne za repas,za nový ale s podmínkou že mu starý dám a on to tvoje staré zrepasuje a bude z neho také pekné nové ako si dostal ty Načo by mu inak bolo, už ma napadá iba ak nejaký reklamačný podvod, ale o tom pochybujem,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sajfa Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 ne za repas,za nový ale s podmínkou že mu starý dám tak to udělali i brachovi a co myslíš že mu repasovali starý a prodali mu ho jako nový... nikdy díl za díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nejdřív jsem se ptal na repas,všude řekli že když je po ráně tak do toho nikdo investovat nebude,vyšlo by to dráž než nový,totiž to moje mi bylo vyměněno v servise za turbo z bouračky a bylo prasklé na druhou stranu kdo koupil turbo a ví že je nové a ne repas?nikdo tak klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 nejdřív jsem se ptal na repas,všude řekli že když je po ráně tak do toho nikdo investovat nebude,vyšlo by to dráž než nový,totiž to moje mi bylo vyměněno v servise za turbo z bouračky a bylo praskléna druhou stranu kdo koupil turbo a ví že je nové a ne repas?nikdo tak klídek. tak mi potom vysvetli rozumný dôvod načo mu je to tvoje staré? zvyčajne keď ti v serioznom servise menia veci za nové tak ti (pokiaľ ich chceš) tie tvoje staré aj dajú späť,... Ak má niekto záujem o staré súčiastky, tak to nebude asi kvôli tomu aby ich zaniesol do zberných surovín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z-man Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tady dalsi cena: http://hamar.cz/cs/turbodmychadla/turbodmy...-tdi-81-kw.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 tady dalsi cena:http://hamar.cz/cs/turbodmychadla/turbodmy...-tdi-81-kw.html ta cena je v pohode, aj keď na nové je dosť podozrivo nízka? Nestojí nové turbo normálne 30-35 tis.??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferino83 Vloženo 29. leden 2009 Sdílet Vloženo 29. leden 2009 Tak som sa asi mýlil,... tu máš tiež nejaké, turba podľa čoho sa mení cena neviem (asi výrobca), lebo všetky sú pre 81 kW http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 Ty jo Sajfo, máš tam napsaný že máš oktávku apod tím máš obrázek kundy jak leští passata Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak to udělali i brachovi a co myslíš že mu repasovali starý a prodali mu ho jako nový... nikdy díl za díl Hmm gorol kousek odtud... Pokud na turbu neni v prdeli vyfukova cast s osickou a jde normalne vyvazit, je turbo repasovatelne, nove lagry a prevazeni. Nevidim v tom problem...Otazka jen je aby pouzite lagry popripade kompresorovy rotor byl kvalitni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 30. leden 2009 Sdílet Vloženo 30. leden 2009 tak mi potom vysvetli rozumný dôvod načo mu je to tvoje staré? zvyčajne keď ti v serioznom servise menia veci za nové tak ti (pokiaľ ich chceš) tie tvoje staré aj dajú späť,... Ak má niekto záujem o staré súčiastky, tak to nebude asi kvôli tomu aby ich zaniesol do zberných surovín logicky jsem mu to neřekl a při předání chlapík spěchal a nevyndaval ho z krabice tak je jasný že jinak to repasujou,ale nabídku mají na obojí,nové i repas,sice zato ruku do ohně nedám,ale při důkladnější kontrole znalcem co repasy dělá,to moje bylo nový mj.na co ti bude rozmr......ý turbo když do repasu 16 17 tis.nikdy nedáš,hlavně to moje chtělo nejen nový obal ale i lopatky atd.prostě mělo hodně za sebou a bouračku,takže to koupilo ránu od motoru.v tý době jsem měl to auto krátce a prd jsem věděl,dneska se mi to stát tak ten servis ve kterým se mi to stalo bych vypálil do základu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.