jarda109283 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdravim lidi.. nevíte kde sehnat škodovácký voňavky?? Kolik stojí?? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Skoda salon a tam se optat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 přesně tak...škoda salon......dokonce jsem ji i párkrát dostal, když jsem tam byl s autem.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 a mají TDi odér ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 22. leden 2009 Sdílet Vloženo 22. leden 2009 :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Bohužel jen HTP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speakman Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 nevíte kde se dá sehnat vůně new car? jeden kluk to měl v autě a byla to prostě vůně nového auta což já můžu,ale nikde sem jí neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 tak to by mě taky zajímalo!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 a máte někdo zkušenosti s instalací vůně za mřížku výdechu ventilátoru??? je to dobré či nikoliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 New car je jedna z vůní těch voňavých stromečků. Nevím značku, ale je to ta klasika, co měli už naši tátové a barva je buď modrá, nebo černá. Jinak něco ke stromečkům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 New car dela mj. wunder baum... p2M - a co tedy dle redaktoru pouzivat? Nejde tam nemit nic.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jj, Wunderbaum je to, nemohl sem si vzpomenout Když v autě nekouříš, tak proč tam něco mít? Už ve 3. autě nic nemám a pohoda Známej to řeší tak, že koupil ten sajrajt, co se dá na mřížku ventilace, vylil ten blif a doplnil místo něj přes stříkačku s jehlou voňavku D&G... Asi je tam taky pár srágor, ale stopro méně, než z těch originálů... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip () to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky Editováno: 23. leden 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Bohužel jen HTP.... beztak kdyby měli TDi odér tak bys mohl používat jen na hodně tmavej podklad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip () to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky To vezmes vonavku a striknes kamze? Do vydechu, pres ten plast tam nacakas?? Nejak tomu nerozumim tomu, ze to vydrzi dele nez stromecky, prosim objasnit! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) normalne skrz ty listicky ve vydechach striknes do kazde jednou(staci malo, vlastne kdo jak chce ) a pak dyz pustis vzduch tak to pekne voni treba 14dni, tot vse a jak dlouho vydrzi deci vonafky pri normalnim pouzivani kazdej vi a myslim 3kila za vuni ktera je nekde jinde nez stromky je , stromky nebrat ty sou ...mimochodem nazev tematu je trochu zavadejici Editováno: 23. leden 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 3 kila stoji pul deci To jsem nikdy neslysel, tohle co rikas! Asi to vyzkousim, mam doma toho jak nakakano... Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burek Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 zajimave to stou vonavkou.....ze by jsem taky vyzkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv) ... no anebo to striknout na strop, ale asi jen v RS na ten cernej, na svetlej nevim estli by to nedelalo flekovu neplechu. Editováno: 16. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No ja to jiste zkusim, protoze pokud to vazne vydechuje vuni cca 14 dni, tak to neni zle! Akorat tyto vune nejsou az tak uplne udelany do auta, tudiz z toho muze bolet jeste vice hlava nez z normalnich nenormalnich stromecku a muze klidne odvadet nepozornost. Ma uvaha, nikde nenastudovano--- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv) Pitralon? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krozo Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 (editace) hele a jestli vam to nebude vonet 14dni jak sem psal tak vam ser. na stiznosti , taky to nemam nastudovano presne , du si ted cuchnout - sem tam nestrik uz pres mesic. edit:...kdobytobylcekal uz to nevoni, tak sem tam strik znova no Editováno: 16. Únor 2009, autor: krozo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Aaaaa uz se z toho vykrucujes... Pokud to nevydrzi 14 dni, tak kupujes 50ml ty brecky, ok? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 No to není špatnej nápad Korzo, zkusím to taky. Zatím jsem používal jen kokosový a vanilkový Wunder-Baumy. Stejně jsem na voňavky ujetej, mám jich doma asi patnáct. Co myslíte, že by se hodilo do žluté FRS: - D&G - Lancome Miracle - Jil Sanders - Mont Blanc Individuel - Lacoste Elegance - Beckham Intimately - Beckham Intimately night - Chanell Allure homme sport - Givenchy - JOOP Nightflight - Yves Rocher Hoggar - ALPA Windsor LUX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 23. leden 2009 Sdílet Vloženo 23. leden 2009 Jak jsem rikal, do zlutych aut jedine neco ceskeho, do RS jedine Pitralon :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.