Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravim lidi.. nevíte kde sehnat škodovácký voňavky?? Kolik stojí?? Díky

Skoda salon a tam se optat?

:palec2:

přesně tak...škoda salon......dokonce jsem ji i párkrát dostal, když jsem tam byl s autem....

a mají TDi odér ?

:smich: :smich:

Bohužel jen HTP....

nevíte kde se dá sehnat vůně new car? jeden kluk to měl v autě a byla to prostě vůně nového auta což já můžu,ale nikde sem jí neviděl

tak to by mě taky zajímalo!!! :palec2:

a máte někdo zkušenosti s instalací vůně za mřížku výdechu ventilátoru??? je to dobré či nikoliv? :help:

New car je jedna z vůní těch voňavých stromečků. Nevím značku, ale je to ta klasika, co měli už naši tátové a barva je buď modrá, nebo černá. Jinak něco ke stromečkům...

New car dela mj. wunder baum... ;)

p2M - a co tedy dle redaktoru pouzivat? Nejde tam nemit nic....

Jj, Wunderbaum je to, nemohl sem si vzpomenout :palec2:

Když v autě nekouříš, tak proč tam něco mít? Už ve 3. autě nic nemám a pohoda :)

Známej to řeší tak, že koupil ten sajrajt, co se dá na mřížku ventilace, vylil ten blif a doplnil místo něj přes stříkačku s jehlou voňavku D&G... Asi je tam taky pár srágor, ale stopro méně, než z těch originálů...

sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip (:prc:) to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute ;) jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky lol

Upraveno od krozo

Bohužel jen HTP....

beztak kdyby měli TDi odér tak bys mohl používat jen na hodně tmavej podklad

sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip (:prc:) to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute ;) jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky lol

To vezmes vonavku a striknes kamze? Do vydechu, pres ten plast tam nacakas?? Nejak tomu nerozumim tomu, ze to vydrzi dele nez stromecky, prosim objasnit!

normalne skrz ty listicky ve vydechach striknes do kazde jednou(staci malo, vlastne kdo jak chce ;) ) a pak dyz pustis vzduch tak to pekne voni treba 14dni, tot vse :palec2: a jak dlouho vydrzi deci vonafky pri normalnim pouzivani kazdej vi a myslim 3kila za vuni ktera je nekde jinde nez stromky je :palec2: , stromky nebrat ty sou :ble

...mimochodem nazev tematu je trochu zavadejici ;)

Upraveno od krozo

3 kila stoji pul deci :D

To jsem nikdy neslysel, tohle co rikas! ;)

Asi to vyzkousim, mam doma toho jak nakakano...

Diky

zajimave to stou vonavkou.....ze by jsem taky vyzkousel?

mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv)

... no anebo to striknout na strop, ale asi jen v RS na ten cernej, na svetlej nevim estli by to nedelalo flekovu neplechu.

Upraveno od krozo

No ja to jiste zkusim, protoze pokud to vazne vydechuje vuni cca 14 dni, tak to neni zle! Akorat tyto vune nejsou az tak uplne udelany do auta, tudiz z toho muze bolet jeste vice hlava nez z normalnich nenormalnich stromecku a muze klidne odvadet nepozornost. Ma uvaha, nikde nenastudovano---

mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv)

Pitralon? :smich:

hele a jestli vam to nebude vonet 14dni jak sem psal tak vam ser. na stiznosti lol , taky to nemam nastudovano presne ;) , du si ted cuchnout - sem tam nestrik uz pres mesic.

edit:...kdobytobylcekal uz to nevoni, tak sem tam strik znova no

Upraveno od krozo

Aaaaa uz se z toho vykrucujes... Pokud to nevydrzi 14 dni, tak kupujes 50ml ty brecky, ok? :D ?:D

No to není špatnej nápad Korzo, zkusím to taky. Zatím jsem používal jen kokosový a vanilkový Wunder-Baumy.

Stejně jsem na voňavky ujetej, mám jich doma asi patnáct. lol

Co myslíte, že by se hodilo do žluté FRS:

- D&G

- Lancome Miracle

- Jil Sanders

- Mont Blanc Individuel

- Lacoste Elegance

- Beckham Intimately

- Beckham Intimately night

- Chanell Allure homme sport

- Givenchy

- JOOP Nightflight

- Yves Rocher Hoggar

- ALPA Windsor LUX

Jak jsem rikal, do zlutych aut jedine neco ceskeho, do RS jedine Pitralon :D :D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.