Publikováno Leden 21, 200916 r Zdravim lidi.. nevíte kde sehnat škodovácký voňavky?? Kolik stojí?? Díky
Leden 21, 200916 r přesně tak...škoda salon......dokonce jsem ji i párkrát dostal, když jsem tam byl s autem....
Leden 23, 200916 r nevíte kde se dá sehnat vůně new car? jeden kluk to měl v autě a byla to prostě vůně nového auta což já můžu,ale nikde sem jí neviděl
Leden 23, 200916 r a máte někdo zkušenosti s instalací vůně za mřížku výdechu ventilátoru??? je to dobré či nikoliv?
Leden 23, 200916 r New car je jedna z vůní těch voňavých stromečků. Nevím značku, ale je to ta klasika, co měli už naši tátové a barva je buď modrá, nebo černá. Jinak něco ke stromečkům...
Leden 23, 200916 r New car dela mj. wunder baum... p2M - a co tedy dle redaktoru pouzivat? Nejde tam nemit nic....
Leden 23, 200916 r Jj, Wunderbaum je to, nemohl sem si vzpomenout Když v autě nekouříš, tak proč tam něco mít? Už ve 3. autě nic nemám a pohoda Známej to řeší tak, že koupil ten sajrajt, co se dá na mřížku ventilace, vylil ten blif a doplnil místo něj přes stříkačku s jehlou voňavku D&G... Asi je tam taky pár srágor, ale stopro méně, než z těch originálů...
Leden 23, 200916 r sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip () to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky Upraveno Leden 23, 200916 r od krozo
Leden 23, 200916 r Bohužel jen HTP.... beztak kdyby měli TDi odér tak bys mohl používat jen na hodně tmavej podklad
Leden 23, 200916 r sra* na stromecky...ja sem mymu RSu koupil tohle http://www.kupparfem.cz/panske-parfemy-ton...gnt5sj90nsfqo85 ...jednou za tyd. nebo 14dni splichnu do vydechu, vydrzi to urcite vic nez stromecky, o trochu lip () to voni a dyz se rano zapomenu vysprchovat vonavkou doma tak to spravim operativne v aute jako investice neni nijak vysoka u podobnych vonavek (...vod) a navic ty stromky smrdi snad vsechny + ty veci na ty vydechy sou taky hrozny, kazi mi to dojem z interieru vsude kde to vidim a navic to smrdi taky To vezmes vonavku a striknes kamze? Do vydechu, pres ten plast tam nacakas?? Nejak tomu nerozumim tomu, ze to vydrzi dele nez stromecky, prosim objasnit!
Leden 23, 200916 r normalne skrz ty listicky ve vydechach striknes do kazde jednou(staci malo, vlastne kdo jak chce ) a pak dyz pustis vzduch tak to pekne voni treba 14dni, tot vse a jak dlouho vydrzi deci vonafky pri normalnim pouzivani kazdej vi a myslim 3kila za vuni ktera je nekde jinde nez stromky je , stromky nebrat ty sou ...mimochodem nazev tematu je trochu zavadejici Upraveno Leden 23, 200916 r od krozo
Leden 23, 200916 r 3 kila stoji pul deci To jsem nikdy neslysel, tohle co rikas! Asi to vyzkousim, mam doma toho jak nakakano... Diky
Leden 23, 200916 r mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv) ... no anebo to striknout na strop, ale asi jen v RS na ten cernej, na svetlej nevim estli by to nedelalo flekovu neplechu. Upraveno Únor 16, 200916 r od krozo
Leden 23, 200916 r No ja to jiste zkusim, protoze pokud to vazne vydechuje vuni cca 14 dni, tak to neni zle! Akorat tyto vune nejsou az tak uplne udelany do auta, tudiz z toho muze bolet jeste vice hlava nez z normalnich nenormalnich stromecku a muze klidne odvadet nepozornost. Ma uvaha, nikde nenastudovano---
Leden 23, 200916 r mi nerikejte ze to nikoho nenapadlo, kamos takhle vozil vonafku uz pred 5lety(asi aji driv) Pitralon?
Leden 23, 200916 r hele a jestli vam to nebude vonet 14dni jak sem psal tak vam ser. na stiznosti , taky to nemam nastudovano presne , du si ted cuchnout - sem tam nestrik uz pres mesic. edit:...kdobytobylcekal uz to nevoni, tak sem tam strik znova no Upraveno Únor 16, 200916 r od krozo
Leden 23, 200916 r Aaaaa uz se z toho vykrucujes... Pokud to nevydrzi 14 dni, tak kupujes 50ml ty brecky, ok? ?
Leden 23, 200916 r No to není špatnej nápad Korzo, zkusím to taky. Zatím jsem používal jen kokosový a vanilkový Wunder-Baumy. Stejně jsem na voňavky ujetej, mám jich doma asi patnáct. Co myslíte, že by se hodilo do žluté FRS: - D&G - Lancome Miracle - Jil Sanders - Mont Blanc Individuel - Lacoste Elegance - Beckham Intimately - Beckham Intimately night - Chanell Allure homme sport - Givenchy - JOOP Nightflight - Yves Rocher Hoggar - ALPA Windsor LUX
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.