Únor 13, 200916 r já kupoval 3. č.dílu 1UZ 898 061, MÁM JE VE PŘEDU, A UJÍŽDĚLI MI TY ZADNÍ KOBERCE, TAK JSEM LOCHAJZNOU VYSEKL DÍRY, PŘIDĚLAL A OK. McDrapi: mohl by si sem hodit foto, pls?
Únor 13, 200916 r NASADIL JSEM TO DO KOBERCE, LEHCE TLAKEM ZAŠROUBOVAL NA KOBERCE PODLAHY, JE TO VLASTNĚ SAMOŘEZNÝ PLASTOVÝ ŠROUB a má to nějakej úchyt i zespoda? nebo je to jenom jako zamořeznej šroub? Upraveno Únor 13, 200916 r od McDrapi
Únor 14, 200916 r 2 Woody: - 2 byla na první provedení gumotextilních koberců s podélným otvorem a aretací po nasazení o 90 st. Díky tomu je výrazně dražší a navíc se rozpadávala - 3 nové provedení z 1 kusu, levnější a navíc není problém vyseknout kulatý otvor i do jakéhokoliv neoriginálního gumového koberce Oba tyto origilální úchyty nikdy neměly žádný protikus a jsou samořezné. V případě naříznutí plstěné podložky dle návodu drží velmi dobře. -
Prosinec 29, 201014 r Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.