McDrapi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 já kupoval 3. č.dílu 1UZ 898 061, MÁM JE VE PŘEDU, A UJÍŽDĚLI MI TY ZADNÍ KOBERCE, TAK JSEM LOCHAJZNOU VYSEKL DÍRY, PŘIDĚLAL A OK. McDrapi: mohl by si sem hodit foto, pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 a má to nějakej úchyt i zespoda? nebo je to jenom jako zamořeznej šroub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McDrapi Vloženo 13. Únor 2009 Sdílet Vloženo 13. Únor 2009 (editace) NASADIL JSEM TO DO KOBERCE, LEHCE TLAKEM ZAŠROUBOVAL NA KOBERCE PODLAHY, JE TO VLASTNĚ SAMOŘEZNÝ PLASTOVÝ ŠROUB a má to nějakej úchyt i zespoda? nebo je to jenom jako zamořeznej šroub? Editováno: 13. Únor 2009, autor: McDrapi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapl Vloženo 14. Únor 2009 Sdílet Vloženo 14. Únor 2009 2 Woody: - 2 byla na první provedení gumotextilních koberců s podélným otvorem a aretací po nasazení o 90 st. Díky tomu je výrazně dražší a navíc se rozpadávala - 3 nové provedení z 1 kusu, levnější a navíc není problém vyseknout kulatý otvor i do jakéhokoliv neoriginálního gumového koberce Oba tyto origilální úchyty nikdy neměly žádný protikus a jsou samořezné. V případě naříznutí plstěné podložky dle návodu drží velmi dobře. - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sprite Vloženo 29. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2010 Dobrý den. Mám asi hloupý dotaz, ale ty samořezné plastové šrouby mají někde přesné místo, které je už předchystané v koberci v autě ? Abych je nezavrtal třeba o 1cm jinam a něco v podlaze nepoškodil. Nevede třeba pod kobercem elektroinstalace? MOC děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.