RiDER Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zdravím, mám takýto problém. Mám Octaviu 1.8 T AGU a je na nej problém zaradiť spiatočku. Nestáva sa to vždy, len občas. Proste namiesto spiatočky sa zaradí jednotka. Nemám ani tušenie čo by to mohlo byť. Už mi to lezie pekne na nervy. Prosím pomôžte. Za skoré odpovede vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Vydraty alebo zlomeny plast -VYMENA. http://www.skodaoctavia.cz/Interiernavody/OpravaRadicky.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 jeeej, moj navod. Ale ja som mal pritom uplne opacny problem, namiesto jednotky som radil spiatocku. Skus si dat dolu manzetu radiacej paky a pozri, ako to beha. Skor mi to pripada na uvolnene tiahlo alebo nieco okolo neho, ze "nedotoci" a preto zaradi len jednotku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiDER Vloženo 27. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2009 No jeden známi mi povedal, že to môže spôsobovať nejaká ochrana prevodovky. Niečo v tom zmysle, že to bráni zaradeniu spiatočky počas jazdy a mne ostáva to zablokované aj po zastavení. Je to možné? Stretol sa už niekto s niečim takým? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.