Přejít na obsah

Nakódování nových ovladačů

Kouďák

Doporučené příspěvky

Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem?

čau, máš to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=nak%F3dovat ;)

Editováno: , autor: kibi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky všem za rady, ale ještě technická... Nemám ve dveřích zámky, jsou zalomený... co teď? jak nakódovat? Asi budu muset koupit alespoň jeden zámek a namontovat ho do dveří... :(

Editováno: , autor: Kouďák
Odkaz ke komentáři

ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš.

Asi kdybych si chtěl zajet do škodovky, tak sem nepíšu.... Ale vložku s klíčem už mám, tak se do toho pustím...

Odkaz ke komentáři

• o 2 roky později...

ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš.

Zdravim,

potreboval by som sadu zamkov na Octavku 1 a k tomu kluce vyskakovacie aj s dialkou.

Cena?

pripadne ak by mi to tam niekto vedel aj nahodit rovno.

Cosby pls porad.

Dikes

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...