Kouďák Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Jednoduše, pokud máš kód IMMO. Koupíš si jenom dálkáče 1J0 a nakoduješ, nebo někdo z fora... MYslím, že celá sada zámků je v tomto případě zbytečnost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 kód Immo na DO je naprosto zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technikus Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 cosby pravda, omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouďák Vloženo 25. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2009 cosbypravda, omlouvám se Však já nechci kupovat celou sadu zámků, pouze ovladače... Akorát hledám radu jak ty ovladače nakódovat aby fungovali... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 100× je tady o tom psáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Zisti si aku mas frekvenciu. Je to napisane na D.O. Bud 433Mhz alebo 434Mhz a potom to nakodujes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 Stačí přečíst návod k použití vozu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 25. leden 2009 Sdílet Vloženo 25. leden 2009 (editace) Zdravím všechny, mám 1,9TDI výbavu komfort, originální dálkový centrál s vystřelovacím klíčem, mám jen jeden a ten ještě blbne. Když si koupím nové ovladače, dají se nějak jednoduše nakódovat s mým autem? čau, máš to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=nak%F3dovat Editováno: 25. leden 2009, autor: kibi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouďák Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 (editace) čau, máš to tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...;hl=nak%F3dovat Díky všem za rady, ale ještě technická... Nemám ve dveřích zámky, jsou zalomený... co teď? jak nakódovat? Asi budu muset koupit alespoň jeden zámek a namontovat ho do dveří... Editováno: 26. leden 2009, autor: Kouďák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kouďák Vloženo 26. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2009 ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš. Asi kdybych si chtěl zajet do škodovky, tak sem nepíšu.... Ale vložku s klíčem už mám, tak se do toho pustím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 26. leden 2009 Sdílet Vloženo 26. leden 2009 Proč by to mohlo jít jednoduše , když to opravdu můžeš udělat složitě. Aspoň kdybys napsal odkud jsi tak ti to někdo kdo má VAG v okolí udělá a nic se zámkem nemusíš vymýšlet. Cosby ti to snad napsal. Ty jsi to nepochopil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jojo24 Vloženo 19. Červen 2011 Sdílet Vloženo 19. Červen 2011 ježíš neřeš to a zajeď za nějakým,kdo má VAG.Už vidím,jak budeš škodovce solit 2000 za zámek na tvůj klíč.nebo klidně ti za 400 pošlu funkční vložku zámku s klíčem,jestli chceš. Zdravim, potreboval by som sadu zamkov na Octavku 1 a k tomu kluce vyskakovacie aj s dialkou. Cena? pripadne ak by mi to tam niekto vedel aj nahodit rovno. Cosby pls porad. Dikes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.