Prosinec 8, 20186 r Odmeraj odpor ziarovky. Ale v zapnutom stave moze byt hodnota ina. Ked sa nemylim, pouziva sa 5-8ohm (sakra, na mobile nemam znak ohmu). Ale potrebujes vykonove. Budes mat z toho malu topnu elektraren, ak to chces pre kazdu ziarovku zvlast
Prosinec 10, 20186 r To by som musel ale cvaknúť každý kábel pred žiarovkou a tam dať tento odpor ak sa nemýlim či? V prílohe sú ledky ktoré mám a je na nich vidieť plošky na ďalšie odpory tak ma napadlo kúpiť smd odpory napájkovať ich tam a otesovať.
Prosinec 10, 20186 r Tyhle silikonové COB LEDky v červené barvě jsem koupil taky, plus ještě větší, výkonnější variantu, kdyby ta menší nestačila. Svítí to do růžova a obecně nic moc. Asi jsem měl přehnané očekávání. Nakonec jsem nechal obyčejné žárovky, protože s nimi vypadá světlo líp. :( Keso 8: Jestli chceš protopit těch 5 - 8 ohmů SMD rezistory v patici, připrav si rovnou hasičák. Předřadné odpory mají smysl tam, kde potřebuješ vyšší svítivost LEDek a zároveň půjde odpor uchladit, což v T10 patici zašpuntované silikonovou zátkou rozhodně nepůjde. Jestli chceš mermomocí mít v obrysovkách LEDky, vypni pro ně kontrolu žárovek. Upraveno Prosinec 10, 20186 r od JayBee1
Prosinec 10, 20186 r Samozřejmě vypnou kontrolu. S přidaným odporem kontrola stejně už nedává smysl. Kontroloval by se jen ten odpor a ne jestli ledka svítí. Vykašli se na ledky a nech tam žárovky.
Prosinec 10, 20186 r Díky za rady a zistenia. Ako chcel som tam ledky ale nepotrebujem ich tam silou mocou pretoze uprava elektriky ma fakt nelaka. Ja uz nejake led ziarovky mam v dennom a spiatocke a tam je to cajk zbytok asi necham jak je kedze to neni len tak.
Prosinec 10, 20186 r @Keso8 Zkusel jsi to: Red led W5W . Samozrejne cervena - red ja mam v dennim svicenim takove : P21W white led a sviti velmi dobre. Upraveno Prosinec 10, 20186 r od TOMUS
Prosinec 14, 20186 r Ten prvý link som pozeral a je to len odkaz na začiatok tohoto vlákna. Druhé čo tu máš mám doma na testovanie. V dennom svietení mám inakšie čo som kedysi kúpil na slovensku.
Prosinec 15, 20186 r Oba nevypadaji na led zarovky, ale kdy stanes blize to uz je jinak. Jinak jsem spokojeny s ledkamam co mam
Prosinec 16, 20186 r K tomu prvému linku neviem jaké ledky máš na mysli lebo mňa to po rozkliknutí hodí na prvú stranu celého tohoto vlákna a linky čo sí na nej sú už nefuknčné.
Prosinec 20, 20186 r Díky. Je zaujímave že tieto ledky v dennom svietení nerobia problémy na to aké sú jednoduché. Musím ich aj ja skúsiť.
Prosinec 20, 20186 r 10 godzin temu, Keso8 napisał: Díky. Je zaujímave že tieto ledky v dennom svietení nerobia problémy na to aké sú jednoduché. Musím ich aj ja skúsiť. Ja asi nemam chybu. Ja mam dodělane denni sviceni a mlhovky. Sviti mi všechno jako denni sviceni Upraveno Prosinec 20, 20186 r od TOMUS
Prosinec 22, 20186 r Jipol57: Aha to som nevedel ja som myslel,že celé vonkajšie osvetlenie je kontrolované. TOMUS: Jo táak tak to potom jo :D
Prosinec 22, 20186 r @Keso8 Jsem zvědavý jakovou ledku kupiš Teto ledky co ja mám, v polsku ptodavaji za 10 zloty kus. Upraveno Prosinec 22, 20186 r od TOMUS
Leden 6, 20196 r Má niekto skúsenosť s týmito sklenými rozptylovými ledkami viď foto vo svetlách ako obrysovky,hlavne v ZADNÝCH.Teraz používam tie 5-diódové,no chcem tam dať tie sklenné rozptylové ,keďže som sa dočítall že tie smd odpadávajú do svetlometu. Bude to dostatočne svietiť v zadných svetlách?
Leden 6, 20196 r Tomus už mám nejaké objednané keď dojdu a skúsim ich hodím nejaké info. Kimmi zdar, tie vrchné neodporúčam. Skúšal som ic v predných svetlometoch vďaka teplu od hlavných žiaroviek sa normalne rozpadly jak povolila pájka a v zadných vplyvom otrasov prestali v celku rýchlo fungovať jednotlivé moduli lebo sa potrhali spoje. nemajú kvalitné spracovanie. S tými spodným zatiaľ nemám skúsenosť.
Květen 10, 20196 r Ahoj vsetkym Potrebuji se poradit. Mam origo Ledky osvetleni spz chtel bych je dat k me fabie. V skodovce rekli mi ze nejde. Nevim proc to nejde. Mate nejake zkusenosti s tuto ledkama? Mam cvakane osvetleni spz. Rozdil je jenom v tom ze svorkovnici je jina a piny.
Srpen 8, 20196 r Caute, kupil som tieto LEDky do dennych svetiel: https://www.ebay.com/itm/2X-LED-Car-White-Bulbs-BA15S-P21W-1156-Backup-Reverse-Light-12V-33-SMD-5630-5730/392338978460?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2060353.m2749.l2649#rwid problem je ze po zapojeni sa nerozsvietia, skusal som ich aj otocit a nic, vie niekto v com by mohol byt problem? Roomster FL 2014
Srpen 8, 20196 r Jak jsi je otočil? Asi je potřeba přehodit přívodní vodiče do objímky. Jestli jsi otočil jen žárovku, tak to nepomůže. To polaritu nezmění.
Srpen 8, 20196 r Prehodit kabliky medzi sebou. Ale zatial co som daval do byvalej F2, tak fungovali aj bez toho
Srpen 8, 20196 r Čiže budem potrebovať pájkovačku? Alebo ako myslíte prehodiť káble? Upraveno Srpen 8, 20196 r od juraj07
Srpen 8, 20196 r juraj: Přeštípnout kábliky, přehodit a spájet by bylo taky řešení, ale takové barbarské. Lepší by bylo je vypíchnout z objímky a nebo z konektoru co vede do světla. Ale podrobnosti ti nepovím. Ale chce to hodně šikovnosti a nějaký vypichovák. wirer: O nutnosti přepólování jsem to četl někde tady, možná i tomto vláknu. Už nevím. Ale je taky možné, že některé LEDžárovky mají v sobě můstek a nezáleží na jejich pólování, stejně jako u žárovek.
Srpen 8, 20196 r Taky mam Ledky v dennim svicenim a nemusel jsem nic menit. Muze potrebujes diagnostikou zapojit Led denni sviceni
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.