Hrábě Fernétti Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 ... Lokalitu sice neznám ale focení ke srazu patří tak určitě bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 7. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 fotit se bude. parkovat se bude přímo v areálu nebo na kraji silnice. místa je dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 zítra bych rád dorazil o něco dřív,ale nevím jak vše stihnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Tak chlapy zitra čus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Za pár hodin naviděnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky-WRC Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Zdarec tak to vypadá že nám počásko vyjde na výbornou...zrovna jsem vstával a svítíčko už slunní tak se tady na vás moc těšíme a doufáme že dorazí co nejvíc fajn lidiček... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 ...zrovna jsem vstával a ... Zrovna jsem se vrátil z noční, jdu se dobalit a jedůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 Hrábě já bych po noční musel jet asi tágem takovou dálku..bych někde usnul jak se znám...teda pokud ale máš práci jak já tak není problém se vyspat ikdyž by se to nemělo..tady počasí v Kolíně super...asi 16.stupňu...tak odpoledne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 zkusím splašit nějaký auto a odpoledne se apon na 2 hodinky zastavit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 8. Květen 2009 Sdílet Vloženo 8. Květen 2009 tak auto jsem včera naleštil, akorát ho dneska musim oprášit od toho hnusnýho pylu .. ale už se chystám a pak vyrazíme ... už se těším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jako vždy super sraz výborná organizace a pěkná cesta na spanilku... těšíme se na další P.S. děkujeme "hlídačům" za unavení Dastyho, dnes ještě nevstal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SPEEDY_TDI Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Spanilka byla hezká, tímto chci poděkovat Stenlymu, že byl tak hodnej a nepodíval se mi na tom mostě do kufru Neměl jsem tam uklizeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jj, souhlas .. sraz byl super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 jojo taky se mi tam líbilo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 srázek byl super... Dám sem pár fotos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 .............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 he...a ta poslední je stejně nejlepší..... kdopak asi snědl čuníka.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Montyk Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 já to nebyl se omlouvám z určitejch důvodů jsem musel zmizet ale bylo to nádherné už se těším na další Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hezký sluníčko Najmis na předním okně. Jinak hezké fotky, škoda že sme nedorazili dřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Dobrý taky bylo že déšt přišel až večír a nezkazil nám jinak celkem slunej den.. kodemi.:R:tak příště třeba dorazíš dřív...jj fotky se celkem povedly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Hmmm déšď nás opět chytl na dlnici, docela mazec ... fotky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Jj chvílema pršelo solidně...hodte taky nějaký fotky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Mi máme jenom toto, ale foceno jen mobilem a navigací Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 9. Květen 2009 Sdílet Vloženo 9. Květen 2009 Ahoj kuci a holky! Koukám že Míra dělal hlavního opékavače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.