mole.first Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Stenly: ještě uvidíme A propos: vemte svoje ženušky, máme pro ně připravenou zábavu v podobě petanque. To prej máj rády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gelger Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Koule oni rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 30. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Dobrá zpráva, Turnov přeci jen má něco jako Drink & Drive: http://www.taxiberyl.cz/sluzby.html Ale je potřeba se domluvit předem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 2. Květen 2009 Sdílet Vloženo 2. Květen 2009 na 99,99% dorazím a doufám že to bude aspon stejně dobrý jako minulej rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Krásné krásné.....sice své 30tiny slavím až o dva víkendy dál,protože jsem o pár dní mladší jak p.Vorlík tento víkend nemohu protože musím co???být opět v práci!!!!!!!!!ale zkusím výměnu:-)tzv.výměna mezi kolegama ...... Takže pánové.....na 150% dorazím taky v pátek v 13.00.......počítejte semnou...a letos se zdržím až do soboty takže kdo pije s Mírou??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 (editace) perfektní kluci, děláte mi radost s Mirou pije každý rád i bez míry Editováno: 4. Květen 2009, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 tak a ja jsem po vikendu asi nemocnej zasrana klima, no uvidime jak to pujde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 z Mirou?? no tak to pijem aj ja.. ale po par poharikoch už pijem bez miry.. . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ol@f: nestraš chlape Stenly: jen abys zase neskončil u matonky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tak já musím učast na srazu odvolat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Standis: co tak najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 nemám kompletní auto a asi budu muset v pátek do práce ty tam jedeš kdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Standis: v pátek cca okolo 11.00 z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 uvidím, jak se to do pátku dopadne a domu pojedeš kdy??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 domů? kdy? jo tak to ještě vůbec netuším...možná večer, možná pozdě večer, možná v noci a možná až v sobotu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 okáááááááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Standis: to je jedno,že to nemáš pohromadě, rychle to tam nějak naházej a šup šup, ať jsi na sraze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 když já mám ještě věci v lakovně a ani nejsou hotový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Výmluvy. když to má čtyři kola a po otočení klíčkem se něco ozve,tak není co řešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Počítáš se mnou s místem někde na stan ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 mám malý stan......mě na nohy táhne...leží na mě Hrábě ty neumíš spát pod širákem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Já už na takový věci nemám věk Ale možná budou nějaký ty promile Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 5. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 tam je místa,že byste tam mohli postavit klidně cirkosovej stan a nikdo by to nepoznal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Horší že tam asi přijedu nakonec jako jedinej zástupce Brna Ol@fa zmohl nějakej bacil ve Vysokým Mýtě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jeste me nezatracuj, ale musim bejt po nedeli fit, asi taky bude zalezet na pocasi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.